2777
2789
عنوان

خونه مجردی

179 بازدید | 20 پست

سلام سلام بچها من ترم اخر دانشگاهم (شهرستان درس میخونم) دیگه دلم نمیخواد خوابگاه باشم میخوام خونه بگیرم 

بنظرتون من یک نفر دنبال خونه چند متری باشم و به چه چیزی توجه کنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امنیت ساختمونمحله ای که میخوای بری

اخه اینجا یه شهرستان کوچیکه خونه هاش یه طبقه اند اپارتمان نیست یکم از اینش میترسم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

حتمن آپارتمان بگیر و مطمئن شو آدمای خوبی اونجا زندگی میکنن،ترجیحا افراد مسن توی اون ساختمون باشن امن ...

وای اپارتمان سخت پیدا میشه اینجا منکه ندیدم 

مگه وسیله داری که خونه پر کنی؟بنظرم یک ترم دیگه ام تحمل کن تموم شه بره

فقط یخچال ندارم :(

خونه ویلایی برای تنها زندگی کردن یکم خطرناک و ترسناکه

اره بنظرم ولی اینجا یکی از روستا های شماله و اغلب ویلا

وای اپارتمان سخت پیدا میشه اینجا منکه ندیدم

کاش همون خوابگاه بمونی.این ترمم یکجوری سر کن.دردسرای خونه خییلی بیشتره بنظرم امنیت خوابگاهم نداره

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
نمیترسی یا دلت نمیگیره؟

نه اصلا ولی بنظرم ریسکه بخاطر امنیت