2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم😭😭😭

328 بازدید | 16 پست

سلام دوستای خوبم.... کمکم کنید.. خیلی میترسم‌.‌

۲۱ آبان پریود شدم.. یک هفته بعداز پریودیم به دلایل اجباری قرص اورژانسی خوردم و یک هفته بعدش افتادم به خونریزی..‌تقریبا اوایل اذر بود.. درضمن من دوره هام ۱۸ روزه هست...

حالا پریود نشدم و بسیار استرس دارم که نکنه باردارم.. اخه این چندروز اخیر ترشحاتم خیلی زیاد شده... خاهش میکنم اکه اطلاعی دارین بگین.. خیلی ناراحتم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا سهمیه پریود نشدن ترنم رو بده به من

ای جانم عزیزم.... 

بخدا از بارداری خیلی میترسم... چون بارداری اولم ناخاسته بود

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
ای جانم عزیزم....  بخدا از بارداری خیلی میترسم... چون بارداری اولم ناخاسته بود

دو ساله میخوام نشم.باز هر ماه میاد.آن تایم و منظم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نه نیستی قرص اورژانسی هورموناتو به هم ریخته دیر و زود میشی

واقعا.. اخه میگم هرچقدرهم ریخته باشه به هم.. انگار دیرشده

دو ساله میخوام نشم.باز هر ماه میاد.آن تایم و منظم

کاش من اینجوری بودم😂😂

ایشالا مامان میشی.. نترس.. همچین تحفه ای هم نیست... والا منکه فقط پیرشدم

نه دیر نشده ولی وقتی هم بشی خیلی سخته😭

سختیشو به جون میخرم...

فقط باردار نباشم

دیگه یه دونه لازمه بعد 8سال

عزیزمی....

ایشالا که زودی میشی... باید منتظربمونی که اون زمانی که خدا میخاد و به صلاحته برسه..‌ 

ایشالا که یه وروجک شیطون میادپیشتون... شب و روز براتون نذاره

نیستی عزیزم.خونریزی هم ک داشتی بعدش دیگه

اره.. وقتی قرص خوردم خونریزی کردم...

تعجبم کردم.. چون چنددفعه ای هم که قرص خوردم هیچیم نمیشد.. این دفعه خونریزی کردم

اره.. وقتی قرص خوردم خونریزی کردم... تعجبم کردم.. چون چنددفعه ای هم که قرص خوردم هیچیم نمیشد.. این ...

دیگه دیواره رحم نمونده برات ک.۱کم تقویت کن خودتو ک وقتی شدی اذیت نشی

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
دیگه دیواره رحم نمونده برات ک.۱کم تقویت کن خودتو ک وقتی شدی اذیت نشی

عزیزمی