فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15047 عنوان ضد لک بدن 84 بازدید | 16 پست چیزی میشناسید استفاده کرده باشید نتیجه گرفته باشید؟ ساق پا مخصوصا لک تقریبا قدیمی جای خارش و اینا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1403/10/15 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15047 این آزمایش سالم عزیزم خداروشکر تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
خدایاایمانمونگیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 832 این آزمایش سالم عزیزم خداروشکر جداا؟؟اخه چندین ساله دارم..۸ سالی میشه..و لوکسین میخورم 50
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15047 کم کار یا پرکار نرماله نه کم کاره نه پرکار تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
خدایاایمانمونگیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 832 نرماله نه کم کاره نه پرکار 😍خدا کنه..این برا چندین ماه قبله..جدیدن یکی دادم جوابش نیومده..اومد میشه برام باز کنید؟نشون دکتر میدم ولی قبلش خیالم تخت بشه..
خدایاایمانمونگیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 832 نرماله نه کم کاره نه پرکار اخه خیلی ریزش مو دارم..اشتها زیاد..پا درد..دست درد..استخون درد یعنی..خآب زیاد..زودرنجی..استررررس ک نگم واست و بیقراری اضطراب..قاعدگی خراب..گلو ورم میکنه گاها..یبوست.. دکترا میگفتن همه از تیروئید..ورم صورت هم دارم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15047 جداا؟؟اخه چندین ساله دارم..۸ سالی میشه..و لوکسین میخورم 50 ببین t4 باید بین ۵ تا ۱۴ باشه برای شما ۸Tsh هم باید بین ۰/۳۹ تا ۶ باشه برای شما ۲ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15047 اخه خیلی ریزش مو دارم..اشتها زیاد..پا درد..دست درد..استخون درد یعنی..خآب زیاد..زودرنجی..استررررس ک ... شاید کم خونی داری من اینا رو داشتم کم خونی داشتم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15047 😍خدا کنه..این برا چندین ماه قبله..جدیدن یکی دادم جوابش نیومده..اومد میشه برام باز کنید؟نشون دکتر می ... آره بفرست عزیزم همینجا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
خدایاایمانمونگیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 832 شاید کم خونی داری من اینا رو داشتم کم خونی داشتم قبلا ک نداشتم...الانم نمیدونم.. آزمایش کاملل دادم جواب بیاد ببینم..