2821
2789
عنوان

کپسول ویتامین E ,

1919 بازدید | 15 پست

خانوما به نظرتون مایع توی کپسول ویتامین ایی واسه جای جوش خوبه ؟چن مدت و چطوری باید استفاده بشه ؟اگه میدونید دریغ نکنید 💚💚💚💚

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

اگه پوست مستعد جوش باشه با ویتامین ای جوش میزنی،خیلی چربه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری میشه توضیح بدین

چای سبز رو دم کن عزیزم بعدش هم یه مقدارش رو بریز روی پنبه و بزن روی کل صورتت و بذار خشک بشه. نمیخواد هم بشوریش. 

شب بزن باهاش بخواب صبحم صورتتو شستی دوباره بزن. اگه تو روز خواستی بری بیرون بعد نیم ساعت برو بشور.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

چجوری؟؟؟؟؟

چای سبز رو دم کن عزیزم بعدش هم یه مقدارش رو بریز روی پنبه و بزن روی کل صورتت و بذار خشک بشه. نمیخواد هم بشوریش. 

شب بزن باهاش بخواب صبحم صورتتو شستی دوباره بزن. اگه تو روز خواستی بری بیرون بعد نیم ساعت برو بشور.

چطوری زدی

2823
2791
2779
2792