2777
2789
عنوان

حاجتاتونو بگید برای هم دعا کنیم

67 بازدید | 12 پست

همه دیگه میدونن که دعاهایی که در حق بقیه میکنیم بیشتر به گوش خدا میرسه

من 24 سالمه ی ازدواج ناموفق داشتم الان دو سال میگذره هیچ خواستگاری پیش نمیره و خیلی خسته شدم و دلم میخواد ازدواج کنم که سختی هایی که کشیدم از یادم بره ولی قفل شده انگار

لطفا برام دعا کنید به حق امام هادی هرچه زودتر اون کسی که به صلاحمه سر راهم قرار بگیره

منم برای تک تک تون دعا میکنم

خداوندا شبم را روز گردان...

ازدواج میکنی بابا😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون به فروش نمیره

تو این محله از طرف خانواده بابا و همسایه اذیتیم(مامانم طلاق گرفته)

دعا کنین خونمون به فروش بره 

هرکی میاد روزی ک میخوایم معامله کنیم ب هم میزنه میره...

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

انءشالله حاجت روا بشین من ی جای خوندم که سوره فاطر آیه ۲۹ رو   بخونید خوب هست 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏

امیدوارم هرچی حکمت خدا هست بهترینش برات رقم بخوره من برا خودم نمی‌خوام اول برا همه مریض ها می‌خوام که زود خوب بشن خصوصا کوچولو هایی که مریضن واقعا دلم یجوری میشه❤️الهی همه خونه دار بشن و اوضاع مردم بهتر بشه

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

هیجی خواهر هیجی

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

برای منم لطفا دعا کنیدجواب آزمایشم خوب باشه ممنونم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
2790
2778
2791
2779
2792