2777
2789

امشب تولدمه و یه حس عجیبی دارم..یکم دپرسم ولی دلیلشو نمیدونم..شایدم طبیعی باشه چون بعضیا روز تولدشون همین حسو دارن..

۱۸ ساله میشم :)🍭

میشه یه آرزوی قشنگ کنی🎀✨؟

مرسی ازت❤️‍🔥

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی💖

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم از این به بعد همیشه همواره شاد باشی 

اصل کار دله که شاد باشه

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی💖

مررسی💕

امیدوارم🥺✨

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

آرزوهات واست خاطره شن🥺💕تولدت مبارککک

قربونت برمم💙💋

تولدت کلی هپی مپی💞😍بالا بالاها ببینیمت💚🌹

تنکیو بیبی🥹❤️‍🔥

امیدوارم از این به بعد همیشه همواره شاد باشی اصل کار دله که شاد باشه

انشاالله که همینطور بشه🙂🫂

مبارک باشه 🌸🌸انشاالله همیشه شاد و سلامت باشین 🌸🌸

ممنونم ازت💛🦋

عزیززم خوش اومدی به جمع ما ۱۸ساله هاا😍امیدوارم همیشه شااد و سلاامت باشی و به آرزوهای قشنگت برسی و ی ...

مرسی از دعای قشنگت مهربووووون💋✨🩵