2777
2789

میلیاردی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

مثلا وضعتون چطوره الان بلاگرا رو دیدی حداقل اگه استعدادی هنری چیزی داری بلاگر شو نه عین این مسخره ها ...

من چون تابلو نقاشی میکشم فقط میتونم از مراحل و تابلو هام عکس بگیرم فقط نمی‌دونم ارزشش و داره یا نه

من چون تابلو نقاشی میکشم فقط میتونم از مراحل و تابلو هام عکس بگیرم فقط نمی‌دونم ارزشش و داره یا نه

اره ارزش داره این خوبه فضا سازی کن برای کارت فالو کن تبیلغ کن از مراحل نقاشی فیلم بگیر اینشات کن پست کن