2777
2789
عنوان

انسانیت

34 بازدید | 2 پست

خیلی سخته با کسی باشی ک نمیخوایش سخته دلت پیش کسی دیگه باشه جسمت پیش یکی دیگه کی گفته گریه عروس 

شب عروسش بخاطر ذوقه شاید بخاطر اینکه ک دلش میخواست اونی ک میخواستش کنارش باشه نه اونی ک هتا ذره ای بهش حس نداره 

سخته بخندی ولی بغض گلوتو گرفته 

هیچ وقت هیچ وقت عاشق نشین 

عاشق شدن تهش جدایی تهش میرسه ب جایی ک میبینی چند سال گذشت تو ازدواج کردی ولی بازم داری با خاطراتش زندگی میکنی 

حالم خوب نیست 

من میفهمم وقتی کسی میگه هر کاری میکنم خوب نمیشم یعنی چی

خیلی میخواستمش عاشقش بودم ولی منو ندید منو نخواست و الان تو این موقعیت دلم میخواد یکی ارومم کنه یکی بیاد بگه اره حق با تواعه بگه میدونم درد میکشی بگه من هستم کنارتم 

الان تو موقعیت هستم ک وقتی ب خودم زندگیم نگاه میکنم دلم واسه خودم میسوزه 

یه وقتایی بعضی ها میگن چرا آنقدر سردی چرا نامزدتو نمیخوای اون ک دوست داره عاشقته ولی هیچ کس نگفت تو دردت چیه تو دوسش داری یا نه خستم اندازه قرن ها خستم 💔

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اگه عاشق یکی دیگه بودی چرا ازدواج کردی ؟خودت دوست داری یه نفر همچین بلایی سرت‌ بیاره؟‌

هه اگه ب من بود ک تا اخر عمر منتظرش میموندم ولی نزاشتن 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.