alone_angel مدیر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9869 عنوان دی ماهی ها | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست دوستان اگر اطرافتون مرد دی ماهی دارید بگید چه خصوصیات و اخلاق های خوب و بد خاصی دارن؟میدونم هر انسانی منحصر به فرده و دوتا دی ماهی کاملا شبیه هم نیستن اما به هر حال یک سری خصوصیات مشترک دارن که توی اکثرشون هست مثل بقیه ماه ها نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی» 1403/10/15 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9869 والامن بیشترازشوهرم زودرنج وعصبانیمزود رام میشن شما متولد چه ماهی هستید؟ نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8527 یعنی بی دلیل پرخاشگرن؟ یهو جو میگیرتشون؟ نه بابا من دی ماهیم اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8527 اسی مردای دی ماهی با دخترای دی ماهی فرق دارنمرداشون یکم ساده هستن فک کنم البته ماه تولد ملاک نیست اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
alone_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9869 اسی مردای دی ماهی با دخترای دی ماهی فرق دارنمرداشون یکم ساده هستن فک کنم البته ماه تولد ملاک نیست ساده از چه نظر؟ نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8527 ساده از چه نظر؟ ساده لوح شما با طرف مقابلت چه قدر اشنا هستی؟بازم میگم این که یه نفرو صرفا بر این اساس قضاوت کنی اشتباههجواد ظریففروغ فرخ زادرامبد جواننگار جواهریانالهی قمشه ایرضارویگریجواد عزتیاینا دی ماهی هستن اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8527 ساده لوح شما با طرف مقابلت چه قدر اشنا هستی؟بازم میگم این که یه نفرو صرفا بر این اساس قضاوت کنی اشتب ... ترانه علیدوستی اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
alone_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9869 ساده لوح شما با طرف مقابلت چه قدر اشنا هستی؟بازم میگم این که یه نفرو صرفا بر این اساس قضاوت کنی اشتب ... بله درسته هیچ آشنایی ندارم نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»