2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا حساس شدم

122 بازدید | 21 پست

من جدا شدم معلمم ۲۴سالمه و بچه ندارم امروز همکارم پیش همه گفت اره یه دختر خوشگل و برورو برای داداشم گرفتیم نمیدونم چرا حس کردم کوچیک شدم بعد یه همکار دیگه گفت مگه تو شهرمون دختر نبود چشام پر اشک شد اومدم خونه به مادرم گفتم گفت نباید ناراحت شی نمیدونم من حساس شدم بتظرتون؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دقیقا کجا نسبت ب شما کنایه داشت ک شما ناراحت شدی؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نمیدونم از وقتی جدا شدم اینجور حساس شدمو خودمو خیلی کم میبینم

سرتو بگیر بالا

تو زندگیت هر قدمی برداشتی پشتش یه تجربه و یه درس جدید بوده

جدا شدنم عار نیست این ینی شما قدرت اینو داشتی از شرایطی که باب میلت نبوده بیای بیرون و تغییرش بدی

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
الان دقیقا کجا نسبت ب شما کنایه داشت ک شما ناراحت شدی؟

نمیدونم ببین چون تو زندگی قبلیم انقدر شوهر سابقم گفت منت گذاشتیم اومدیم گرفتیمت،بیعرضه و........گفته هر چیزی میگن حساس میشم

نمیدونم ببین چون تو زندگی قبلیم انقدر شوهر سابقم گفت منت گذاشتیم اومدیم گرفتیمت،بیعرضه و........گفته ...

عزیزدلم چرا انقدر مظلومی

تا وقتی تو جایگاه مظلوم بمونی بقیه هم به همین چشم بهت نگاه میکنن

الان که خداروشکر جدا شدی شر اون ادم از زندگیت کنده شده

جوری وانمود کن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده یا همچین موجودی بوده

معلمی شاغلی مستقلی الگوی بچه هایی

چیزی کم نداری از کسی

خودتو دوباره بساز

اگه میتونی تراپی برو اگه نمیتونی کتاب بخون و پادکست گوش بده در جهت تقویت روحیت و توسعه فردی و بهتر شدن حالت

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
سرتو بگیر بالاتو زندگیت هر قدمی برداشتی پشتش یه تجربه و یه درس جدید بودهجدا شدنم عار نیست این ینی شم ...

بیرون اومدم اما بیرون هیچ خبری نبود ببین موندنم تو زندگی قبلی مثل سم بود که داشتم میخوردم اگه ادامه پیدا میکرد ممکن بود جونمم به خطر بیوفته