2777
2789

چند هفته ای؟

عزیزم خواهش میکنم حواست به خودت باشه تا خدایی نکرده مثل من نشی.

باید استراحت مطلق باشی.پله ممنوع.کار و جارو کردن ممنوع.تند راه رفتن و سربالایی و سرپایینی ممنوع.ماشین سوار نشو.نزدیکی نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دکترم گفت میر ه بالا. دیگه نمیدونم چی بشه

اگه استراحت کنی میره بالا.

دور از جون شما به منم گفتن میره بالا ولی نرفت.چون استراحت نداشتم و بهمم نگفتن که باید استراحت کنی تا بره بالا.

خدا ازشون نگذره

مگه واسه شما چه اتفاقي افتاده بود

به خاطر همین جفت سرراهی دور از جون شما بچمو تو ۳۲ هفته از دست دادم.

بهم نگفتن باید استراحت داشته باشی و منم بیخیال همه کار میکردم که بلاخره تو ۳۲ هفته جفتم کنده شد و سزارین شدم ولی بچم ۵ روز زنده موند

به خاطر همین جفت سرراهی دور از جون شما بچمو تو ۳۲ هفته از دست دادم. بهم نگفتن باید استراحت داشته با ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت  شدم 

خوب تو ۳۲ هفته که بچه به دنیا میاد و زنده هم میمونه علت این اتفاق چی بود ؟ 

اخی عزیزم خیلی ناراحت  شدم  خوب تو ۳۲ هفته که بچه به دنیا میاد و زنده هم میمونه علت این ا ...

باز از اونورم دلم خونه.من شهرستانم ولی دکترای تبریز تعجب کردن که چرا نمونده و گفتن باید زنده میموند.دکترش کوتاهی کرد.حالا بچه به دنیا اومد ولی دکتر بچه م از دکترای دیگه بدتر بود و هیچی سرش نشد و با اینکه گفت بچم ۲۴ ساعت اول حالش خوب بوده ولی یهو اینجور شده.دکترش نابلد و بیسواد بود

باز از اونورم دلم خونه.من شهرستانم ولی دکترای تبریز تعجب کردن که چرا نمونده و گفتن باید زنده میموند. ...

وای خدااا چقد سخته ایشالا خدا باز بهت بده که یه کم دلت اروم بشه . 

منم امینو دادم منتظر جوابم خدا میدونه بچم سالمه یا نه