beautiful_dreams مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 11900 عنوان به دوستم گفتم بقیه رو دعوت کنه تولدم 135 بازدید | 10 پست پارسال دعدتشون کردم همه بهونه اوردن نیومدنامسال فهمیدم خودشون میخوان بیان به یکیشون گفتم هماهنگ کن هرکی خواست بیاد تعداد بگو بهم کارم بده؟ 1403/10/15 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6405 منی که یسال دعوت کردم فقط ینفر اومد:) کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
beautiful_dreams مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 11900 خودت بودی چی ناراحت میشدی اره ولی میخوام ناراحت بشنپارسال همه کارامو کردم یهو گفتن نمیایم دم اخر
beautiful_dreams مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 11900 منی که یسال دعوت کردم فقط ینفر اومد:) من پارسال هیچکس نیمد
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 من پارسال هیچکس نیمد من قطع رابطه میکردمچه بد ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
orkide121 عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 7383 اره ولی میخوام ناراحت بشنپارسال همه کارامو کردم یهو گفتن نمیایم دم اخر خو نگو کلا خدایا شکر❤
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 اگه گفتن میان و تعداد معلوم کردندم اخر زنگ بزن کنسل کنبگو نیستم نیایدتلافی پارسال😈😈😈😈 ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
beautiful_dreams مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 11900 اگه گفتن میان و تعداد معلوم کردندم اخر زنگ بزن کنسل کنبگو نیستم نیایدتلافی پارسال😈😈😈😈 افرین😂❤