2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5843 بازدید | 114 پست
و بدتر اینکه آدم بعد یه اشتباه وسوسه میشه دوباره انجامش بده البته من منظورم چته ها کار بیشتری انجام ...

متاسفانه همینطوره تنهاراهش اینه که خودتو سرگرم کنی و از گوشی دور بمونی

صلواتی برای ظهور

خیلی زمان میبره، همسر منم فقط دو هفته و کلا پنج شیش بار با همکلاسی دانشگاهش چت کرده بود، من دو سال طول کشید به زندگی سابقم برگردم. تا یکسال کابوس کیدیدم، دم به دقیقه میگفتم جدا شیم. بچم از غصه سقط شد، تازه همسرم کاملا مدارا میکرد، شرمنده بود، باهام خوب رفتار میکرد، هرچی میگفتم تحمل میکرد، آخر سرم خونه رو کامل زد به نامم.با اینحال انقدر طول کشید. متاسفانه کارت سخته، مردا هم باما فرق دارن، ایشون شاید الان به خودش حق بده خیانت کنه، یا هرچیزی. خیلی پیچیدست. فقط صبوری کن تا ثابت کنی هنوز دوسش داری

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ ۶ روز پیش

آخه تازه عروس ..بعد عروس خانم درست شما فقط چت کردید ولی اگه شوهرت متوجه نمیشد همین چت ادامه پیدا می‌کرد و به جاهای باریک میکشید ...علتش چی بود ..شما که تا ه عروسی کردی؟

برگردونده خودم با بابام اومدم خونم گفت نمیخامت برو من نرفتم

عجب ...خوب عزیزم فکر نمیکنی علت بی محبتی های شوهرت و اینکه می‌ره خونه مادرش رفتار خودت بوده ..چون میگی تو نامزدی خیلی با محبت بود .الآنم سعی کن اعتمادشو بدست بیاری .میتونم بپرسم هدفت از چت با یه پسر غریبه چی بود ؟

آخه تازه عروس ..بعد عروس خانم درست شما فقط چت کردید ولی اگه شوهرت متوجه نمیشد همین چت ادامه پیدا می‌ ...

عزیرم شوهرم تازه عروسی کرده بودیم میرفت میموند خونه مادرش میرفت رو مبل می‌خوابید شبا ناراحتیم هیچیم براش مهم نبود ميزد وسایل میشکست محبت نمیکرد اینا بود

هووووووف 

بد کردی ، بدددد

فقط بدون خیلی سخته اعتمادشو جلب کنی 

من که بعد گذشت یکسال به همه کس و همه چیز هنوز مشکوکم و مثل خوره تو جونم افتاده و داغونم کرده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....