2777
2789
عنوان

کهنه بچه

82 بازدید | 13 پست

سلام مامان های گل 

می خوام بچمو کهنه کنم 

یه بار کهنه گرفتم مارک فیروز ،ولی خیلی ضخیم بود و باسن بچه رو زخم کرده بود دیگه انداختم دور 

حالا به نظرتون کهنه بچه چه مارکی خوبه بگیرم که نرم باشه 

احساس می کنم پوشک میسوزونه 

حالا یه بار امتحان کنم ببینم باهاش راحته یا نه 

چرا کهنه

چرا مای بی بی نمیگیری

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.. من خیلی راضی بودم.. فقط با صابون بشور از این سفیدا.. گلنارش هست تو بازار.. خیلی از پوشک بهتره. ...

دارم صابون 

شب اگه پوشکش کنم راحت می خوابه یا دیگه کلا پوشک رو حذف کنم ؟ 

دارم صابون شب اگه پوشکش کنم راحت می خوابه یا دیگه کلا پوشک رو حذف کنم ؟

معلوم نمیکنه.. یه موقع تاصبح خیس نمیکنه.. گاهی ام میبینی باید عوضش کنی نصفه شب 

تنها راهکارش اینه غروب به بعد مایعات زیاد نخوره.. ولی اگه فقط شیر خودتو میخوره که یه مدت باید صبور باشی تا عادت کنی 

درد سر کهنه خیلیهمخصوصا شماره دو

نه بابا.. من پسرم کوچیک بود خیلیا از این پوشک معمولیا استفاده میکردن من کلا دوتا بسته پنبه ریز اون زمان خریدم اونم فقط مهمونیا... دخترمم پوشک کردم ولی کم.. چون خیلی جیش میکرد.. روزی ده بار عوض میکردم.. ولی اصلا مشکلی نداشتم