2777
2789
عنوان

سردمزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 83 پست
الان گریم گرفت باز حالم بد شد اصن اشتباه کردم گفتم   ممنون دوستان خدافظ

عزیز دلم.

خوب درست نیست که دست رو دست گذاشتیه و هیچ کاری نمیکنی.

هر مشکلی یه راه حلی داره.

از خدا برات بهترین ها رو میخوام.

خدايا شكرت.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان گریم گرفت باز حالم بد شد اصن اشتباه کردم گفتم   ممنون دوستان خدافظ

عزیزم ناراحت نباش. با پیگیری حتما مشکلت حل میشه، با سکستراپیست صحبت کن تخصصش رفع این مشکلاته. حتما درست میشه شک نکن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اومدم مشگلمو مطرح کنم اینهمه رنجی که این ۷سال کشیدمو اما با شنیدن مشگل بزرگتر مشگل خودم ازیادم رفت...چقدرسخته خدایا ...یه عمر عزیز دردونه یه خانواده باشی بعد به یک نفربله بگی وبری وهمچین زندگی درانتظارت باشه.... باورتون میشه یانه اما بارها به مرگ فکرکردم بارها آرزوشو کردم شوهر اون خانوم توانایی نداره ونمیتونه اما مال من که خداروشکر میتونه و محلم نمیزاره چی ......بیرون ازخونه مردا میخوان آدمو قورت بدن اما توخونه بافاصله چندین متری ازت بشینه وشبا توی تخت مشترکتون پشت بهت وسرد ویخ زده بخوابه....من واقعا از زندگی سیرشدم....

وااااااا.مگه چی گفته؟ همین خجالت کشیدن ها و بد دونستن ها که اکثر زندگی ما ایرانی ها دچار طلاق عاطفی ...

من نمیگم چیز بدی گفته 

اتفاقا ابن مسایل باید مطرح شه 

اما نه هر جایی

لابد نمیدونید که مطرح کردنش تو سایت ممنوع هست 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
یعنی بریم ازشش بپرسیم چقد میتونی سک س کنی ؟ اونوقت فکر بد نمیکنه راجبمون؟😑

ن بپرسین در مسایل جنسی نظرت چیه😂

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢
نه هیچی  هیچ وقت نداشتیم ۷ ساله

سلام جانم .به نظر من این  مساله خیلی اساسی و مهمی بود ولی متاسفانه شما ۷ سال لفتش دادید به جای درمان و حل مشکل .الان  هم  توسط مشاوره خانواده و  سکسولوژی حرفه ای و هم با طب مدرن و طب سنتی این مشکل رو حل کنید ان شالله....