سلام دوستان ...من ۳۱سالمه وازنظرجنسی داغم یه شوهری نصییم شده که اگه من نرم سمتش ۲۰روز و۱ماه سراغم نمیاد دیگه ازخودم حالم بهم میخوره اصلا اهل بغل وبوسه ومعاشقه نیست ازاول همینطور بودگاهی وقتا چندین روزحالم بده اما ازترس اینکه بهم نه میگه وراحت ردم میکنه سمتش نمیرم وعذاب میکشم اهل هیچی ام نیست زندگیم قشنگی نداره نه اهل محبت کردنه نه ابراز عاطفی پیش مشاورم نمیاد ومیگه من همینی ام که هستم ۶ساله زندگی کردم اما این وضع برام خیلی خسته کننده شده بگین چکارکنم........
الان گریم گرفت باز حالم بد شد اصن اشتباه کردم گفتم ممنون دوستان خدافظ
عزیزم ناراحت نباش. با پیگیری حتما مشکلت حل میشه، با سکستراپیست صحبت کن تخصصش رفع این مشکلاته. حتما درست میشه شک نکن
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اومدم مشگلمو مطرح کنم اینهمه رنجی که این ۷سال کشیدمو اما با شنیدن مشگل بزرگتر مشگل خودم ازیادم رفت...چقدرسخته خدایا ...یه عمر عزیز دردونه یه خانواده باشی بعد به یک نفربله بگی وبری وهمچین زندگی درانتظارت باشه.... باورتون میشه یانه اما بارها به مرگ فکرکردم بارها آرزوشو کردم شوهر اون خانوم توانایی نداره ونمیتونه اما مال من که خداروشکر میتونه و محلم نمیزاره چی ......بیرون ازخونه مردا میخوان آدمو قورت بدن اما توخونه بافاصله چندین متری ازت بشینه وشبا توی تخت مشترکتون پشت بهت وسرد ویخ زده بخوابه....من واقعا از زندگی سیرشدم....
سلام جانم .به نظر من این مساله خیلی اساسی و مهمی بود ولی متاسفانه شما ۷ سال لفتش دادید به جای درمان و حل مشکل .الان هم توسط مشاوره خانواده و سکسولوژی حرفه ای و هم با طب مدرن و طب سنتی این مشکل رو حل کنید ان شالله....