2777
2789
عنوان

سردمزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 83 پست
میگن مردای خیلی لاغر یا چاق بدن سستی دارن و اونایی که اهل ورزشن سلامت جنسی بیشتری دارن

من تو گوگل خووندم چاقا افتضاحن..اما یه دوستی دارم شوهرش لاغر مردنی انگار اصن غذا نمیخوره میگه خیلی ناجوره..بعضی وقتا سه شب بیدارش میکنه میگه باید عملیات انجام بدیم ...من اصن باورم نمیشه هرموقه میبینمش کلی میخندم😂😂😂

میگن مردای خیلی لاغر یا چاق بدن سستی دارن و اونایی که اهل ورزشن سلامت جنسی بیشتری دارن

نه بابا الکیه این حرفا شوهر من خیلی ورزیده و چارشونه هست دان ۳ داره وقتی اولین بار دیدمش گفتم این مرد قوی و سالمه اما دقیقا برعکس بود 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم ب سختی شغلشونم ربط داشته باشه،مردایی ک کار فیزیکیشون ببشتر باشه فکر کنم سردتر باشن

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
نه بابا الکیه این حرفا شوهر من خیلی ورزیده و چارشونه هست دان ۳ داره وقتی اولین بار دیدمش گفتم این مر ...

ای بابا 😳

اگه اینطور باشه با دوستی هم نمیشه فهمید حتی!

فکر کنم فقط طب سنتی بیشتر کمک کنه

میگن اونایی که تو ماهای گرم سال متولد میشن اکثرا طبع گرم دارن و ماهای سرد هم طبع سرد 

من بررسی کردم با تست طبع خیلی درست بود تو اطرافیانم

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من تو گوگل خووندم چاقا افتضاحن..اما یه دوستی دارم شوهرش لاغر مردنی انگار اصن غذا نمیخوره میگه خیلی ن ...

رابطه زیاد هم مضره و باعث لاغری میشه گاهی، البته گرم بودن زیاد طبع هم یه دلیل لاغریه، بدن انرژی زیادی میسوزونه

استارتر محو شده 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ای بابا 😳 اگه اینطور باشه با دوستی هم نمیشه فهمید حتی! فکر کنم فقط طب سنتی بیشتر کمک کنه میگن او ...

شوهر من متولد تابستونه طبعش سرد و تره 

اره با طب سنتی میشه فهمید حیف که من دیر فهمیدم اصلا اینقد سنم کم بود که نمیدونستم همچین مردایی هم وجود دارن😥😥😥

شوهر من متولد تابستونه طبعش سرد و تره  اره با طب سنتی میشه فهمید حیف که من دیر فهمیدم اصلا این ...

چه عجیب که هم ورزشکاره هم متولد تابستون ولی طبعش سرده

حتما یه مشکلی هست که برطرف بشه طبعش معتدل میشه، دکتر و طب سنتی نرفتید؟

چه عجیب که هم ورزشکاره هم متولد تابستون ولی طبعش سرده حتما یه مشکلی هست که برطرف بشه طبعش معتدل میش ...

طب سنتی رفته  و متخصص اورولوژی هم رفته کلی هم امپولای هورمونی زده فایده نداره 

دیگه بیخیالش شدم