سلام دوستان ...من ۳۱سالمه وازنظرجنسی داغم یه شوهری نصییم شده که اگه من نرم سمتش ۲۰روز و۱ماه سراغم نمیاد دیگه ازخودم حالم بهم میخوره اصلا اهل بغل وبوسه ومعاشقه نیست ازاول همینطور بودگاهی وقتا چندین روزحالم بده اما ازترس اینکه بهم نه میگه وراحت ردم میکنه سمتش نمیرم وعذاب میکشم اهل هیچی ام نیست زندگیم قشنگی نداره نه اهل محبت کردنه نه ابراز عاطفی پیش مشاورم نمیاد ومیگه من همینی ام که هستم ۶ساله زندگی کردم اما این وضع برام خیلی خسته کننده شده بگین چکارکنم........
یه استاد تنظیم خانواده داشتیم خودشم مشاور بود..میگفت رودربایستی نداشته باشین و از طرف بپرسین که از ل ...
چطوری بپرسیم 😀
از کجا معلوم حقیقتو بگه؟
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
واقعا؟! چه خوب اگه راستشو بگن. آخه شنیدم مردای ایرانی اکثرا سرد مزاجن، قبل ازدواج چون خیلی ت ...
آره عزیزم واقعا
خب مستقیم که از طرف نمیپرسن گرمی یا سرد، مطمئنا هیچکس نمیگه من خیلی سرد یا خیلی گرمم! با سوالات غیرمستقیم روانشناسی و فیزیولوژیک و تغذیه و ... نتیجه میگیرن. پرسشنامه های مفصلی داره
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
و کلا تنظیم نبودن هورمونای بدن، فکر کردن زیاد به رابطه تو مجردی، افسردگی و..
راستش نمیدونم، ورزش میگن هورمونای مردانه رو تنظیم میکنه