2777
2789
عنوان

سردمزاجی

1364 بازدید | 83 پست

سلام دوستان ...من ۳۱سالمه وازنظرجنسی داغم یه شوهری نصییم شده که اگه من نرم سمتش ۲۰روز و۱ماه سراغم نمیاد دیگه ازخودم حالم بهم میخوره اصلا اهل بغل وبوسه ومعاشقه نیست ازاول همینطور بودگاهی وقتا چندین روزحالم بده اما ازترس اینکه بهم نه میگه وراحت ردم میکنه سمتش نمیرم وعذاب میکشم اهل هیچی ام نیست زندگیم قشنگی نداره نه اهل محبت کردنه نه ابراز عاطفی پیش مشاورم نمیاد ومیگه من همینی ام که هستم ۶ساله زندگی کردم اما این وضع برام خیلی خسته کننده شده بگین چکارکنم........

قبل از ازدواج از کجا بفهمیم میل مرد در چه حده و طبیعیه   

معاینه و آزمایش خاصی کاش باشه 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از ازدواج از کجا بفهمیم میل مرد در چه حده و طبیعیه     معاینه و آزمایش خاصی کاش باشه ...

برید مشاوره قبل ازدواج با یه سری سوالات و آزمونای طبع شناسی مشخص میکنه که خیلی اختلاف فاحشی بین دو طرف نباشه از این نظر

غذاهایی با طبع گرم میتونه موثر باشه،مخصوصا زنجبیل

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
آره،کاش

فکر کنم از طریق طب سنتی بشه فهمید فقط

و غربالگری برای باروری!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
وای خداالان اگه مردابودن راحت میرفتن یه زن دیگه صیغه میکردن حالامازنای بیچاره 

دقیقا یا باید بسوزیم و بسازیم یا طلاق 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

یه استاد تنظیم خانواده داشتیم خودشم مشاور بود..میگفت رودربایستی نداشته باشین و از طرف بپرسین که از لحاظ جنسی چقد تمایل دارن  و... میگفت اکثر اونایی ک میان برا مشاوره یا طلاق ریشه شو که درمیارن همین مشکلات جنسی هست که به بهانه های دیگه هم ربطش میدن ..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

غذاهای طبع گرم به شوهرتون زیاد بدید، پیاز و خرما و گردو و عسل و شیره میلش رو افزایش میده. قطره گل سرخ بگیر تو چاییش بریز. خودتم چیزای خنک و کاهش دهنده میل جنسی استفاده کن. با یه مشاور هم صحبت کن خودت.

متاسفانه چون قبل ازدواج کمتر راجع به این مسائل بررسی انجام میشه از این معضلات تو بعضی زندگیا هست، باید مدیریتش کرد دیگه. نه شما واقعا مقصرید نه ایشون

برید مشاوره قبل ازدواج با یه سری سوالات و آزمونای طبع شناسی مشخص میکنه که خیلی اختلاف فاحشی بین دو ط ...

واقعا؟!  چه خوب

اگه راستشو بگن.

آخه شنیدم مردای ایرانی اکثرا سرد مزاجن، قبل ازدواج چون خیلی توهم رابطه دارن فکر میکنن گرمن ولی بعد ازدواج سستی بدن شون مشخص میشه.