2777
2789
عنوان

سفر به ترکیه

217 بازدید | 35 پست

سلام کی تاحالا رفته ترکیه لباس باسایز۴۴پیدا میشه میدونید؟ عید احتمالا بریم استانبول میتونم لباس پیدا کنم برا خودم🥺

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که پیدا میشه گلی 

اکثر ترک های ترکیه همین سایز هستن 😁

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

شرایط زندگی تو ترکیه چیه منظور مهاجرت

این کارو نکنید واقعا ترکیه آینده نداره 

اگر قصد مهاجرت دارید و اروپا مقصدتون نیست ، روی کشور های عربی فکر کنید

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

دوبی هم میگن باید ملک‌بخری

حالا دبی تجاریه 

ولی ابوظبی ، شهر های عربستان ، قطر ، مسقط عمان ...اینا خیلی گزینه های بهتری هستن

این کارو نکنید واقعا ترکیه آینده نداره اگر قصد مهاجرت دارید و اروپا مقصدتون نیست ، روی کشور های عربی ...

ن سفر میریم مهاجرت نمیکنیم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40