mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 عنوان گلوکوفاژ؟؟؟؟ 466 بازدید | 14 پست سلام ممکنه قرص گلوکوفاژ مصرف کنی و بیبی چک مثبت کاذب بشه؟؟؟؟ لطفا جوابمو بدید فورررری گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد. 1396/09/25 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
capeloo عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 3762 فك نكنم چون من ميخوردم بي بيام منفي ميشد +پيتزا يا عشق🍕 - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 منم میخورم ولی هنوز تا پریودی خیلی مونده.راستی شما که گلوکوفاژ میخوردین ایا کاهش وزن هم داشتین؟با خوردن همین قرص منظورمه ها؟؟؟ بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 منم میخورم ولی هنوز تا پریودی خیلی مونده. راستی شما که گلوکوفاژ میخوردین ایا کاهش وزن هم داشتین؟با ... نه وزنم تغییری نکرده اصلا عزیزم گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
70elham عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 نه غیر ممکنه رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 نه غیر ممکنه آخه ماه قبلم بیبی چکم مثبت شد .این ماهم امروز گذاشتم مثبت شد گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 نه وزنم تغییری نکرده اصلا عزیزم اخه تو نت خوندم بعضی ها برای لاغری میخورن😯حالا جالبه داروی دیابتی ها هم هست😐 بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
دونه_الماس_من عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 221 نه عزيزم ربطي ندارهمنم همين فكر و ميكردم ولي دكترم گفت هيچ ربطي نداره. انشاالله بارداري تا خدا هست به غم وعده این خانه مده ... ^_^
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 آخه ماه قبلم بیبی چکم مثبت شد .این ماهم امروز گذاشتم مثبت شد چند روز از موعدت گذشته؟ بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 چند روز از موعدت گذشته؟ شش روزه گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 نه عزيزم ربطي نداره منم همين فكر و ميكردم ولي دكترم گفت هيچ ربطي نداره. انشاالله بارداري آخه مارک مدیکور استفاده کردم مثه ماه قبل میگم بازم مثبت کاذبه گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 شش روزه ب احتمال زیاد بارداری😍چند روز صبر کن اگه پری نیومد برو ازمایش بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 ب احتمال زیاد بارداری😍 چند روز صبر کن اگه پری نیومد برو ازمایش مرسی گلم..طبیعی پیشگیری کردم واکسن زدم خیلی میترسم گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
دونه_الماس_من عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 221 آخه مارک مدیکور استفاده کردم مثه ماه قبل میگم بازم مثبت کاذبه نه عزيزممثب كاذب ميتونه به دليل كيست باشه در غير اينصورر واقعيته تا خدا هست به غم وعده این خانه مده ... ^_^
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 نه عزيزم مثب كاذب ميتونه به دليل كيست باشه در غير اينصورر واقعيته تا حالا سابقه کیست نداشتم اصلا گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.