2821
2789

مامانا من یه پسر پنجاه روزه دارم خیلی اذیت میشم کلا به هیچ کاریم نمیرسم شبا همش بیدارم همش خونه مامانمم شما از کی دیگه تونستین کاراتونو راحت انجام بدید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانا من یه پسر پنجاه روزه دارم خیلی اذیت میشم کلا به هیچ کاریم نمیرسم شبا همش بیدارم همش خونه ماما ...

من از 40روزگی رفتم خونه خودم.ب کارامم میتونستم برسم چون بچه از موقع تولد تا سه ماهگی خابش زیاده فقط تنظیم نیست...ولی الا یه 15روزه که وارد 4ماه شده خیلی کم میخابه و به کارام نمیرسم 

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  

کم کم درست میشه عزیزم. هنوز به بودنش عادت نداری. من از همین خدودا اومدم خونخ. به گمونم چهل تا پنجاه روزگی اینقدرا بود اومدم خونه. دیگه وقتیم که بیای محبوری کارهاتو خودت برسی دیگه سازگار میشی با شرایطت. الان اونجایی و چون محبور نیستی کار کنی بنظرت میاد که واقعا نمیتونی. برگرد خونه همه چی میاد رو روال. 

من قبل زایمانم خیلی فعال بودم کار میکردم خانه داری پر انرژی از بعد زایمانم انگار ادم دیگه شدم دلم برای قبلا تنگ شده ...همش خونه ام به خاطر پسرم هیجا نمیرم چند روز رفتم خونمون حتی نتونستم یه غذا بپزم همش پسرم یا گریه میکنه یا بیداره خسته شدم