dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 عنوان نامزدم برا همه همه کار میکنه الا من 112 بازدید | 12 پست بهش میگم منو ببر برا امتحانا دانشگام بهونه باشگاه و خستگی و خوابم میاد و کار دارم و.....میکنه .درصورتی که من کلا سرکلاس نمیرم فقط میرم امتحان میدم.سر همونا برام بهونه میاره برا اسنپم بخوام بگیرم هررفت و برگشتی حداقل ۲۵۰باید بزنم.حالا برا صبونه خوردن با دوستاش صبح زود بیدار میشه.برا این که طبق دستور داداشش زن داداشش رو برا کاراش جایی ببره میره.برا پسر برادرش صبح پنج شنبه ها بیدار میشه میره.بمن میرسه فقط میگه باش برو.اصلا حمایتگرم نیس خسته شدم.نه مالی نه عاطفی هیچی.دیروز رفتیم بیرون دنبال شیرکاکائو میگشتیم رسیدیم بالاشهرهرچی میگم تب اینجاها کافی شاپ هس وایسا میگه اینجاها گرونه.حالم ازش بهم میخوره همیشه با من دودوتا چارتا میکنه.چیکار کنم 1403/10/15 | 13:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 زنگمم میزنه همش طلبکاره که تو اخلاقت بده درک نمیکنی دعوا میکنی
همسترلاغرومردنی عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1899 بهش پیام بده و حرف اخرتو بزن همینارو بگو بهش و اگهاخوب نشد جداشو
ماهان_بانوو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3860 اگه عقد نکردی که بدرقه اش کن بره خونه مامانشولی اگه عقدین بهش در حد چند جلسه مشاوره فرصت بده
daryaaasa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1627 ازالان کاری کردی کردی وگرنه رفتین زیر یه سقف دعواها شروع میشه دیگه اون موقع کاری ازدست ساخته نیست
یاسی03 عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2655 خب عزیزم اگه حالت از به هم میخوره ولش کن . ولی حالا جدای اینا من توی دوران عقد چیزی از همسرم نمیگرفتم جایی هم منو نمیبرد برسونه رفت و آمدا با خودم بود
dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 بهش پیام بده و حرف اخرتو بزن همینارو بگو بهش و اگهاخوب نشد جداشو اصلا ادم نیس از دیشب بهش میگم اصلا حمایتم نمیکنی میگه من همه کار دارم میکنم و زنگم میزنه طلبکاره
همسترلاغرومردنی عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1899 اصلا ادم نیس از دیشب بهش میگم اصلا حمایتم نمیکنی میگه من همه کار دارم میکنم و زنگم میزنه طلبکاره چرا جدا نمیشی
dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 خب عزیزم اگه حالت از به هم میخوره ولش کن . ولی حالا جدای اینا من توی دوران عقد چیزی از همسرم نمیگرفت ... من ی سال اول این کارا برام میکرد الان اینجور شده.مراعات کردم پررو شده.
dokhtaremazlom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3220 چرا جدا نمیشی ولم نمیکنه هرچی میگم دیگه نمیخوامت باز میاد دم محل کارم بخاطر ابروم مجبورم سوار ماشینش شم.چون میفته دنبالم