2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

63 بازدید | 6 پست

سلام 

دوساله داریم بنایی میکنیم همرو از جیب میزاریم شرایطمون خیلی سخته میخاستیم چهل تومن وام بگیریم قسطش ماهی یک و هشتصد اینا میشه هیچکس نیومد ضمانتمونو بکنه 

درصورتی ک اصلا بد حساب نیستیم و اینو همه میدونن همسر من اول قسطاشو میده بعد پول تو جیبشو برمیداره 

ب هرکی گفتیم گفت وای وای برای چهل تومن موندین

دیشب ب خالم گفتم گف مگه من اختیار خودمو ندارم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
الان شرایط واسه همه سخته فقط شما نیستی نمیدونم چرا انقدر اوضاع بد شده

داغونه داغون یک نفر نیس ک راضی باشه

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم ، این مدل سختی ها خیلی تو زندگی پیش ادم دلش میگیره

اما باعث میشع رفیق راه و دشمنت رو بشناسی و به موقع درست مثل خودش براش جبران کنی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

عزیزم ، این مدل سختی ها خیلی تو زندگی پیش ادم دلش میگیرهاما باعث میشع رفیق راه و دشمنت رو بشناسی و ب ...

واقعا اصلا توقع نداشتم ازشون اما خدای ماهم بزرگه

واقعا اصلا توقع نداشتم ازشون اما خدای ماهم بزرگه

همیشه از اونایی ناراحت میشم که ازشون توقع نداریم😔

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

همیشه از اونایی ناراحت میشم که ازشون توقع نداریم😔

ای بابا