2777
2789
عنوان

متاهل ها

169 بازدید | 23 پست

از انتخابم پشیمون میشم به نظرتون، با توجه به تجربیات تون از زندگی مشترک بگین لطفاً 

ازدواج با پسری . که خونه داره، ماشین و تحصیلات..‌. داره، اما قیافه ندارن هم قدشماست. من قدم ۱۵۳ هستش. اصلا ازش خوشم نمیاد. ولی اون منو خیلی خیلی خیلی دوست داره. چندسال دنبالم.  اما من بخاطر فاصله طبقاتی اینجور چیزا مخالف بودم. بیشتر قیافه اش که اصلا ازش خوشم نمیاد، ولی از لحاظ مادی همه جور تامین می‌کنه . اخلاقشم. یکم تنده

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام 

طبق روانشناسی شما حتنا باید از یکی از اجزای صورتش حوشتون بیاد جوری که وقتی شب میخوابید به یاد مثلا لبخندش چشمهاش یا ترکیب صورتش بیوفتید خوشتون بیاد.

اختلاف طبفاتی نداشته باشید.و قدری دوستش داشته باشید اونقدری که دلتون بخواد به دیگران معرفیش کنید

اگر اینجوره مبارکه وگرنه اون بنده خدا رو علاف خودتون نکنید.موفق باشید

همسایه کریمه اهل بیت ع.

پشیمون میشی چون همین الان از قیافش متنفری بعدا یه خوش قیافه رو ببینی شروع میکنی به مقایسه هم که کلید خیانت هست بنظرم تا خیلی از کسی و حس خودت مطمعن نیستی نه خودتو نه پسر مردم و علاف نکن

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه.خدایا شکرت در دوره ای زیستم و نفس کشیدم که رهبرم امام شهید سید علی حسینی خامنه ای بود، تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای رهبر کشور دوستمون زیاد بود که همون روز همراهشون پرکشد و این بار با خون و خانواده با مردم ایران همدردی کرد. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

قیافه مهم نیست شخصیت مهمه..قیافه نهایت یکسال عادی میشه هر دوطرف ولی اگه شخصیت داشته باشه هروز عاشقش ...

نمی‌دونم ولی من خیلی خوشگلم

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن