2777
2789
عنوان

دلتنگی و درددل

114 بازدید | 7 پست

این چندوقت خیلی بهم ریخته ام 

تمرین تحمل و صبر دیگ جواب نمیده 

باز توی ی لحظه چشام اشکی میشه یا کلا عصبانی میشم 

خسته شدم 

از دلتنگی. از دردای زندگی ازهمچی 

خسته شدم ازاینک فکرکنم دراینده بچم دنیا بیاد مادری نیست کنارم ک هوامو داشته باشه ذوق بچمو بکنه 

یا اگر زودتر ازاون بمیرم دیگ کسی مث مادرم نیست بیاد سرخاکم و فراموشم نکنه 

خیلی دلم گرفته ازهمچی مخصوصا ازنبود مادرم 

از اینهمه رنجی ک از بچگی کشیدم 

خسته شدم از زندگی کردن بقول ینفر 

خسته ام از زندگی دلم کمی مرگ میخواهد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من متوجه نشدم  بارداری؟ دلتنگ مادرتی؟

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باردار نیستم گفتم دراینده دلتنگ مادرمم ک فوت شدن

خدا بیامرزدشون 

عزیزم میدونم سخته ولی دیگه باید قوی باشی رو پای خودت وایسی  قطعا خدا پناهته

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

خدا بیامرزدشون عزیزم میدونم سخته ولی دیگه باید قوی باشی رو پای خودت وایسی قطعا خدا پناهته

ممنون عزیزم رفتگان شماهم

11ساله قویم خسته شدم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ممنون عزیزم رفتگان شماهم11ساله قویم خسته شدم

میفهمتت😔😔

ادم ی وقتا دیگه ب مرز فروپاشی میرسه  

کاش درد ادم یکی دوتا بود

😔

2827
2791
2779
2792