2821
2789
یه شعله پخش کن تمیز بزار رو گاز زیرشو کم کن سیب زمینیرو ورقه ایی ببر بشور نمک بزن بچین روش با حرارت ...

ممنون عزیزم برم درست کنم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم.....تو یه قابلمه کوچیک که خیلی استفاده نمیکنی به اندازه دو سانت نمک بریز سیب زمینی هارو تم ...

ممنون گلم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

چرا وای عزیزم ؟؟؟؟؟؟بدت میاد؟؟؟؟؟

نه جانم خیلی دوس دارم دیونشم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
کتلتات خیلی نیس؟؟؟؟😂😂😂😂😂

منم همیشه زیاد درست میکنم ولی شوهرم میخوره همشو

آخرشم اگر بمونه دیگ با نون نمیخوره...همرو خالی خالی میخوره انقد کتلت دوس داره😓😓

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
کباب و خورشت به و سالاد دیشب مهمونی بودیم اوردم😂😂😂

خوش به حالت منم ديشب مهموني بودم اتفاقا ميزبان براي نهار امروز شوهرم برنج و خورشت داد اما خودم و پسرم بي نهار بوديم استامبولي درست كردم

این نیز بگذرد
منم همیشه زیاد درست میکنم ولی شوهرم میخوره همشو آخرشم اگر بمونه دیگ با نون نمیخوره...همرو خالی خالی ...

همسر منم عاشق کتلته ولی خب من نفری دوتا درست میکنم...واسه اون چارتا😊😊😊😍😍😍

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
همسر منم عاشق کتلته ولی خب من نفری دوتا درست میکنم...واسه اون چارتا😊😊😊😍😍😍

خخخخ😂

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
خيلي. عاليه  من هروقت برم قزوين خونه عمه م حتما يه روز برامون قيمه نثار ميپزه عاشقشم

ای جانم

نوش جونتون   

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️