2777
2789
عنوان

بگین لاشی نیسم

142 بازدید | 6 پست

ازینکه دوسپسر سابقم تو زندگیم نباشه واقعا اذیت میشم با اینکه خیلی تو زندگیم ضرر داره و همه میگن اصلا اسمشم نیارم ولی من  باهاش برگشتم و اوکی‌شدم و الان اون فکر میکنه همه چی مثل قبل شده درحالی که اینطور نیست و من فقط میخوام وجودش تو زندگیم باشه

قبلا بخاطرش دور همه ادمای زندگیمو خط کشیده بودم ولی الان رفیقای خودمو دارمم که خیلی هم بهم  نزدیکیم ولی خب اکسمو هم دارم و نمیدونه دورم پسرای دیگه هم که رفیقام هستن و دارم و اگه بفهمه هم خون به پا میکنه

دلم میخواد اذیتش کنم و تلافی کنم با اینکه خیلی از نبودش تو زندگیم اذیت میشم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو ی آدم سمی هولی عزیزم میخای اینو نگه داری ک بدونی حداقل یکی هس آدم مثه تو زیاد دیدم شما جای اینکه ...

شما نمیدونی این ادم چقدر منو اذیت کرده و چقدر خودشو از چشم همه انداخته منم بعدش با هیچکس وارد رابطه نشدم با وحود همه بدیاشم بازم از نبودش تو زندگیم اذیت میشم و دلم میخواد همیسه تو زندگیم باشه باهاش اوکی شدم دوباره ولی دیگه نمیتونم دوستامو کنار بذارم بخاطرش . خودم دارم اذیت میشم ازینکه فکر مبکنه ما مثل قبل شدیم وووو ....