2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم

335 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها یه مشورت میخوام .من با شوهرم  2 ساله دارم زندگی میکنم و ایشون از دوران نامزدی دست بزن داشت و تو زندگی هم اومد آخرین بار هم شدت پیدا کرد یعنی سرم کبود شد و بینیم باد گرد که من رفتم پزشک قانونی و نامه گرفتم تو این مدت هم دعواهایی که واشتیم رو من کوتاه اومدم وگرنه ایشون زمینشو داشتن میگم بهش بگم که نامه دارم و ایندفعه ازش شکایت میکنم که بترسه و دیگه تکرار نکنه؟یا دیگه بهم اعتماد نمیکنه؟

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ازدواج اینقد مهم بوده که با اینکه میدونستی دست بزن داره باهاش ازدواج کردی😔😔

نه گلم عقد بودم اینکارو کرد بچه بودم نمیفهمیدم باورم نمیشد اینکارو میکنه بازم 

نه گلم عقد بودم اینکارو کرد بچه بودم نمیفهمیدم باورم نمیشد اینکارو میکنه بازم 

😔😔😔😔 هعییییی، نمیدونم فقط کاری نکن بیفته رو دنده لج

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

من اصلا آدمی نبودم که نفرین کنم و ناله کنم ولی به خدا به جایی کشونده که فقط جیخوام تک تک زجرهایی که کشیدمو حس کنه بده 4 ماه که کتکم زده تمام جزئیاتش تو ذهنمه وقتی یادش میوفتم ازش متنفففففر میشم

مهسا چه کار خوبی کردی که رفتی نامه پزشکی قانونی گرفتی 

آره تو نی نی سایت گفتن البته خودم میدونستم ولی دیدی که آدم تو اینجور مواقعه که دلش شسکتس حالع چیزیو نداره به خدا به زور خودمو میکشوندم اازه رفتم تو دادگاه ازش شکایت کردم ولی بعد پشیمون شدم و نامه رو ندادم کلانتری  ولی رفتم نامه رو گرفتم که هنوز اونجاس وقت نکردم برم بگیرم اونروزا ولی بعدشم نگرفتم گفتم تو خونه میبینه اصلا بدم میاد میرم اون سمتا اما خودش شک کرده فکر کنم