2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

127 بازدید | 9 پست

3هفته ای هست کاشتم، تو این مدت بیشتررررش ریخت،

چققد اذیت شدم برا کاشت میترسم اونهمه زحمت به باد بره،

مزوتراپی تا چه حد تاثیر داره؟ برای رشد مجدد چکار کنم

کسی اگر تجربه مشابه داره خواهش میکنم مطرح کنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اولش میریزه دیگ

اصلا حرفی از ریزش کامل نبود، گفتن تا حدودیش میریزه

این داره ب حالت قبل از کاشت برمیگرده😔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺

ب خودشون بگو خب

مطرح کردم با خودشون،  اولا میگن طبیعیه که تا این حد ریزش قطعا نیست،  بعدم میگن شاید مراقبتات خوب نبوده

زیر بار نمیرن نمیدونم برمیگرده یانه

مطرح کردم با خودشون، اولا میگن طبیعیه که تا این حد ریزش قطعا نیست، بعدم میگن شاید مراقبتات خوب نبو ...

ی مدت صبر کن اگ درست نشد برو شکایت کن مگه چجوری باید مراقبت میکردی ک نکردی فک نکنم از اون باشه

ی مدت صبر کن اگ درست نشد برو شکایت کن مگه چجوری باید مراقبت میکردی ک نکردی فک نکنم از اون باشه

😔😔

شما خودت انجام دادی؟