2777
2789
عنوان

لفو کاربری

66 بازدید | 4 پست

@niniyar_2  

سلام لطفا من رو یه ماهه تعلیق کنین

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

@سازسرنوشت اولا درست صحبت کن دوما نمی‌دونستم مشکل اعصاب داری وگرنه اصلا پیام نمی‌دادم

وا تو تاپیک من چرا دعواتون رو میارین

پیامت رو پاک کن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا تو تاپیک من چرا دعواتون رو میارینپیامت رو پاک کن

میشه لطفا واسش گزارش بزنی؟ خودمم زدم از یه تاپیک منو ول نمیکنه توهین میکنه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋