2777
2789
عنوان

دعام کنید 🌱

30 بازدید | 6 پست

دعا کنید امتحانم خوب بدم :) 

لطفا لطفا :) 

از استرس کم کم گریم میگیره '

حتی پاهام میلرزه :) 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

عزیزدلم ان شالله که موفق میشی.. استرس نداشته باش.. وقتی درستو خوندی پس حتما موفق میشی..

من خوندم ولی استرس :) 

دورت بگردم دعا کن خوب بدم 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم ان شالله که موفق میشی.. استرس نداشته باش.. وقتی درستو خوندی پس حتما موفق میشی..

خوب نشد.. :) 

عزیزمممم ❤️😕 خب تو تلاشتو کردی.. اشکال نداره عزیزم.

منو میبینی 18 سال پیش مثل تو بودم یسره استرس درس و داشتم خوندم و خوندم دانشگاه قبول شدم لیسانسم و گرفتم... 

الان که به اون روزا فکر میکنم میبینم ارزش نداشت که اینهمه استرس بکشم بدنم و جسم و روحم و داغون کردم بخاطر درس و نمره خوب.. در حد خودت بخون، در حد قبول شدن، سعی کن اززندگی از درس خوندن لذت ببری.. با استرس کشیدن فقط اذیت میشی و برای سلامتیت خوب نیست..

ان شالله همیشه موفق باشی و به جایی که آرزو داری برسی❤️💐

نجیب تر از آن باش که برنجانی ..🌿🌼
عزیزمممم ❤️😕 خب تو تلاشتو کردی.. اشکال نداره عزیزم.منو میبینی 18 سال پیش مثل تو بودم یسره استرس درس ...

مرسی عزیز دلم :)) 

این تاپیک آخرم ببین از حالم موقع استرس گفتم! 

عزیزمممم ❤️😕 خب تو تلاشتو کردی.. اشکال نداره عزیزم.منو میبینی 18 سال پیش مثل تو بودم یسره استرس درس ...

یعنی حالم داغون اصلا..