_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 عنوان یه دروغ بگو | مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 228 پست یه دروغ کامنت کنید ! هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/14 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 اهاا، تعطیلات هم ک نیس فعلا چند روز بری🥲 فک کردم راس میگی 😂😭، تففف چ خوب میشد ولی😔📿 نه الانا نمیتونم برم ولی دلم لک زده ها دیوانه ام مگه😂 ولی دوستی پسرا حس میکنم خیلی بهتر از ما دختراس داداش من دانشگاه قبول شد میتونست نره سربازی ولی همین دوستش قبول نشد باید سرباز میشد داداش منم نرفت دانشگاه اونم سرباز شد هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 نه الانا نمیتونم برم ولی دلم لک زده ها دیوانه ام مگه😂 ولی دوستی پسرا حس میکنم خیلی بهتر از ما دخترا ... میفهمم🥲🫂 اره واقعا پسرا با وفا ترن.. هیی چ گشنگگگ، ی نمونه مومنت🥺😂 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 میفهمم🥲🫂 اره واقعا پسرا با وفا ترن.. هیی چ گشنگگگ، ی نمونه مومنت🥺😂 خیلی مرام معرفتی بهترن دخترا یکم حسودن..مومنت؟ همین لحظه زنگش بزنم به قول خودش پیش بچه هاس😂 ینی اون🗿 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 خیلی مرام معرفتی بهترن دخترا یکم حسودن..مومنت؟ همین لحظه زنگش بزنم به قول خودش پیش بچه هاس😂 ینی او ... اره دقیقااهر شب چیکار داره پیشه بچه ها😁😈 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 اره دقیقااهر شب چیکار داره پیشه بچه ها😁😈 فکرای شیطانی 😮💨🤣نه بابا کلا خونه بند نمی مونه هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 فکرای شیطانی 😮💨🤣نه بابا کلا خونه بند نمی مونه نچ نچ نچ 😈اصن هرچیم باشه دیگ هرشب دلیلی نداره😁 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 نچ نچ نچ 😈اصن هرچیم باشه دیگ هرشب دلیلی نداره😁 در هر صورت من برای یه دختر خواهر شوهر خوبی نیستم ولی برای یه پسر خواهر شوهر خوبیم🤣🎀 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 در هر صورت من برای یه دختر خواهر شوهر خوبی نیستم ولی برای یه پسر خواهر شوهر خوبیم🤣🎀 لنت بهت😔😂 ، چ جذابه ولی، برا ی پسر خواهر شوهر باشی، فااک😂 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 لنت بهت😔😂 ، چ جذابه ولی، برا ی پسر خواهر شوهر باشی، فااک😂 شلیطه ام خیلی (ما تو شیراز میگیم شلیطه حالا یه سریا میگن سلیطه )😂پسرا بهم میان🤣🎀 فکرشو بکن دو تا خارشوهر داره هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 شلیطه ام خیلی (ما تو شیراز میگیم شلیطه حالا یه سریا میگن سلیطه )😂پسرا بهم میان🤣🎀 فکرشو بکن دو تا ... چ باحال، شلیطه🥺😂دخترا هم میان اصن، عیش😭😂، چند سالشه دادشت؟😔 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 چ باحال، شلیطه🥺😂دخترا هم میان اصن، عیش😭😂، چند سالشه دادشت؟😔 ها عامو آخرشم نقهمیدم کدوم درسته شاید واسه لهجمونه که شده شلیطه متولد ۸۲ میشه چن هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 ها عامو آخرشم نقهمیدم کدوم درسته شاید واسه لهجمونه که شده شلیطه متولد ۸۲ میشه چن ب فارسی میشه سلیطه، اون همون لحجه خودتونه۲۱ میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 ب فارسی میشه سلیطه، اون همون لحجه خودتونه۲۱ ۲۲ فکر کنم هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 ۲۲ فکر کنم نه ۲۱، سال دیگ میشه ۲۲ میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`