2777
2789
عنوان

یه دروغ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 228 پست
متوجه شخصیت ها ک نمیشه دیگ

هاا اونو میگی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله، تازه قول داد تاثیر گذار نباشه 😔

قسم میخورم اگه زیر ۲۵ بود یه جور تغییر میکرد که با فابش میریختن رو هم😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

قسم میخورم اگه زیر ۲۵ بود یه جور تغییر میکرد که با فابش میریختن رو هم😂

ربطی ب سن نداره الانم ممکنه تغییر کنه😔

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

ربطی ب سن نداره الانم ممکنه تغییر کنه😔

بذار من رو داداشم امتحان میکنم نتیجه داد اینم تغییر میکنه 

بذار من رو داداشم امتحان میکنم نتیجه داد اینم تغییر میکنه

وای فرض کن داداشت با اون دوستش ک شیپش کرده بودی..‌😔😂 

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

وای فرض کن داداشت با اون دوستش ک شیپش کرده بودی..‌😔😂

من دردشو نمیفهمم الان که کات کرده یه مدته چرا پسر به این خوبی رو دوماد مامانم نمیکنه😂

من دردشو نمیفهمم الان که کات کرده یه مدته چرا پسر به این خوبی رو دوماد مامانم نمیکنه😂

کات کرد؟ عهه، پس خبریهه هنوز بو نمیده مارمولک😔😂

کات کرد؟ عهه، پس خبریهه هنوز بو نمیده مارمولک😔😂

آره به من که اینو گفته 

اینقدر دلم برا شیراز تنگ شده هاا که دوست دارم همین الان برم شهرمون 

خودم به پسره بگم؟

آره به من که اینو گفته اینقدر دلم برا شیراز تنگ شده هاا که دوست دارم همین الان برم شهرمون خودم به پس ...

تو الان کجایی خودت؟🥲

چی بگییی؟؟؟

تو الان کجایی خودت؟🥲چی بگییی؟؟؟

تهران 

مزاح میکنم دختر 😂 برم بگم بسه دیگه زیاد با داداشم داداشی بودی حالا باهاش قرار بذار

تهران مزاح میکنم دختر 😂 برم بگم بسه دیگه زیاد با داداشم داداشی بودی حالا باهاش قرار بذار

اهاا، تعطیلات هم ک نیس فعلا چند روز بری🥲 

فک کردم راس میگی 😂😭، تففف چ خوب میشد ولی😔📿