2777
2789
عنوان

بچه ها نظر

507 بازدید | 102 پست

شوهرم طلاهامو داده ب مادر شوهرم ک نگه داره واسمون

بعد الان میگه اون طلاهایی ک خونه باباته و مال دوران قبل ازدواجت بوده بیار تا منم بگم اینارو بهت بدن..اگ اونارو نیاری ایناهم مال تو نیست؟!البته میدونم میخاد لج منو دربیاره

منم بهش گفتم اونا شاید نخان بدن بگن بجاش برات جهزیه خریدیم میگه خب ایناهم مال تو نیس 

حالا چیکارکنم؟خودم بگم بدن بهم میگه اگ بگی نمیدونم فلان و این حرفا اعصاب واسم نزاشته بیاین بگین چیکارکمم توراخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ پرو.خب معمولا طلاها رو میگیرن برا جهیزیه و این حرفا دیگه حالا چرا دادی دست مادر شوهرت؟

میخاستیم بریم مسافرت دادیم نگه دارن الان ب غلط کردن افتادم

چرا دادی مادرشوهرت نگه داره؟مگه تو خونتون جا براش نیست؟

بعدم جواب شوهرتو نده به این حرفاش بی محلی کن و هرچی گفت جواب نده تا بفهمه ازین حرفا و حساب کتابا تو زندگی مشترک نباید بزنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چرا دادی مادرشوهرت نگه داره؟مگه تو خونتون جا براش نیست؟ بعدم جواب شوهرتو نده به این حرفاش بی محلی ک ...

زورم میاد اینجور میگه انگار طلاها مال مامانشه

میخاستیم بریم مسافرت دادیم نگه دارن الان ب غلط کردن افتادم

هیچی دیگه به روی شوهرت نیار‌این سری که رفتی خونه مادرشوهرت برو تو اتاق صداش کن و بگو که لطفا طلاهای منو بهم بدید.اونم که بی خبر از دعوای شما طلاهارو بهت میده

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اين دفعه خواستين برين مسافرت تلوزيون و فرشو چندتاوسايل باارزش خونه رو ببر خونه مامانت اينا بگو مراقب باشن دزد نياد ببره. بگو تا طلاهارو ندي اينارو نميديم  

ببخشيداستارتر ولي شوهرت داره حرف زور ميزنه

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
زورم میاد اینجور میگه انگار طلاها مال مامانشه

اون دنبال بحث کردنه شما اگه ادامه بدی دعوا میشه محلش که ندی خودش میفهمه که حرفش غیر منطقیه.ولی اگه باهاش کل کل کنی بدتر میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اون دنبال بحث کردنه شما اگه ادامه بدی دعوا میشه محلش که ندی خودش میفهمه که حرفش غیر منطقیه.ولی اگه ب ...

بخدا دیگه داره دیونم میکنه خسته شدم اصلا😔