فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان اصفهان 83 بازدید | 14 پست فردا مدارس بازه؟؟ 😭 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/10/14 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفتابگردون۶۰ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1131 بله عزیز جان همین الان من چک کردم به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 بله عزیز جان همین الان من چک کردم سرده هوا😂 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 بله عزیز جان همین الان من چک کردم آلوده هم هست😂 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40530 آلوده هم هست😂 کجاش آلودس؟تازه برف اومده هوا تمیز شده یه روز خوب میاد
آفتابگردون۶۰ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1131 آلوده هم هست😂 پسر منم امید وار بود تعطیل باشه به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
آفتابگردون۶۰ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1131 کجاش آلودس؟تازه برف اومده هوا تمیز شده دوباره فوری آلوده شد به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 کجاش آلودس؟تازه برف اومده هوا تمیز شده کجا برف اومده؟؟ خود اصفهان ک برف نیست یه کم اطراف کوه صفه برف اومد مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 پسر منم امید وار بود تعطیل باشه آخه خودشون میگن تعطیل میشه بعد تعطیل نمیکنن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 22834 سرده هوا😂 وای وحشتناکهیخ کردیم.فردا ساعت ۷ دما منفی ۹ درجه ست چطوری بچه هامونو بفرستیم مدرسه؟
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 وای وحشتناکهیخ کردیم.فردا ساعت ۷ دما منفی ۹ درجه ست چطوری بچه هامونو بفرستیم مدرسه؟ احتمالش هست تا آخر شب تعطیل کننچون ب شدت سرده باز اگه تعطیل هم نشد حسابی لباس بپوشن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40530 کجا برف اومده؟؟ خود اصفهان ک برف نیست یه کم اطراف کوه صفه برف اومد سمت بالاشهر از۴شنبه برف بود. یه روز خوب میاد
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 22834 احتمالش هست تا آخر شب تعطیل کننچون ب شدت سرده باز اگه تعطیل هم نشد حسابی لباس بپوشن مدرسه شون غیرانتفاعیه به جز شوفاژ بخاری هم روشنه اما همین یه تیکه راه تا دم در حیاط خودمون برای سوار سرویس شدن رو نمیدونم چطور برم باهاش؟؟🥶🥶😄😄🤦♀️🤦♀️
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 مدرسه شون غیرانتفاعیه به جز شوفاژ بخاری هم روشنه اما همین یه تیکه راه تا دم در حیاط خودمون برای سوار ... همه ی مدارس ک صد البته شوفاژ و بخاری دارن عزیزم.. مدرسه ای نیست ک بدون وسایل گرمایشی باشه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 22834 همه ی مدارس ک صد البته شوفاژ و بخاری دارن عزیزم.. مدرسه ای نیست ک بدون وسایل گرمایشی باشه منظورم همزمان روشن بودنه چون مدارس دولتی رو اجازه نمیدن و شرکت گاز نظارت میکنه