2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدبدم میادیه بچه؛ بچه دیگه روبزنه؛😤😠

خب شاید مامانم خیلی اختیار بهش داده بود.اینم تربیت غلط مامانم بود الانم باهاش قطع رابطه ام چون خیلی دخالت می کرد فک می کرد همه جا باید اون تصمیم بگیره 

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔

وا شوخي ميكني؟؟

ما دهه شصتيم با برادرم كم اختلاف داريم يعني دمپايي مامانم هرروز خدمت ميكرد😂😂😂😂

جالبه الان ميگه دروغ ميگيد من دستم بهتون نخورده😂😂😂

عزیزم همه ک زندگیاشون عین هم نیست شایدیه عده پدرومادرسخت گیرداشتن.حرفتون درست نبودخانومی❤

نه خب منظوری نداشتم. درست میگید .

البته اسب که حیوان خوب و نجیبیه .. با اینحال قصد بی احترامی نداشتم . 

در کل میخواستم بگم کتک شیوه خوبی نیست چه برای انسان چه حیوان 

خب شاید مامانم خیلی اختیار بهش داده بود.اینم تربیت غلط مامانم بود الانم باهاش قطع رابطه ام چون خیلی ...

همین دیگه تقصیراین بزرگتراس وگرنه هردوبچه یه خانواده هستن.پدرومادرکه نیستن که مسول بچه باشن؛

مامانم خیلی اذیتم کرده....خیلی زیاد😔. نمیدونم ولی هیچوقت نمیتونم ببخشمش.... هم روحی هم جسمی.... خیلی تاثیرای بدی روم داشته...یه مدت افسرده شدم یه مدت ازمادرم متنفر... الانم شدیدا وابسته به شوهرم.... اگر شوهرم آدم سوءاستفاده گری بود معلوم نبود چی میشدم ولی اون همیشه حمایتم میکنه...ومادرش ، جای محبتای خالی مادرخودمو برام پرمیکنه.... هرچی خدا از مادر برام نذاشت ازمادرشوهر جبران کرد. الهی ک مامانم هم به راه راست هدایت بشه. سعی میکنم ببخشمش😌

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

من از هیچ کدوم کتک نخوردم 

کلا پذر مادرم اهل کتک نیستن 

ولی تجربه ای ک داشتم و نمیخام بچم تجربه کنه 

فرق گذاشتن(بیشتر هوای  بقیه روداشتن) مادرم بین منو و خواهرمه

یه کاری نکنید که وقتی ادم بهتون فکر میکنه؛ دلش بگیره

من اصلاكتك نخوردم اما دوسه باردخترموزدم دستم بشكنه   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

والا فقط از خواهر کوچیکم کتک میخورم کلا اراده دستش نداره   الان بهتر شده

یادش بخیر بچه هم بود اهل گاز بود

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه