nobodyuu مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 972 عنوان موی چرب 233 بازدید | 23 پست موهام خشکو آسیب دیدست ولی کف سرم سریع چرب میشه 🗿😂همین دیروز حموم بودم انگار یه هفتست نرفتم لامصب وسواس گرفتم اصن وسوسه میشم دوباره برم ولی حال ندارمدوستان تجربه داشتین؟چه غلطی کنم 1403/10/14 | 23:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5876 تحمل کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 ههههههعععی منم کف سرم قبلا چرب نبود یساله درگیرشم هرراهی بگی رفتم خوب نمیشه ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 7617 والا منم همینم نمیدونم جه غلطی بکنم پشت من خدا بوده همیشه ...
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7032 کف سرت خوب باشامپو ماساژ بده سعی کن شامپو ۵ مین روسرت بمونه بعد خوب ابکشی کن عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ابومحمد_جولانی عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 گِل سرشور .. عالیه ینی راه درمانشه؟ ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 موهای جلوی منم چرب میشه هر روز و هر روز فقط جلو موهامو میشورم ..هر روز ک نمیشه رف حموم شامپو هم تا دلت خاد عوض کردم فایده نداش من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
نخست_وزیر_یونان عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 2404 شامپو فولیکا موهای چربفوقالعادهستتت منم همین مشکلو دارم با این شامپو دیگه حداقل دو روز طول میکشه سرم چرب بشه https://abzarek.ir/service-p/msg/2075342 ناشناسم👆🏻 m✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛)
nobodyuu مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 972 ای وای تو منی با من توام😭😭😭😭😭😭 خیلی افتضاحه نمیدونی شامپو چی بگیری اصن واسه موی خشک بگیری سرت بدتر چرب میشه چرب بگیریم موهات خشکه🗿
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 شامپو فولیکا موهای چربفوقالعادهستتت منم همین مشکلو دارم با این شامپو دیگه حداقل دو روز طول میکشه س ... 2 روز هم خیلی زوده ها من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
mahtabbbbbb00 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1185 ینی راه درمانشه؟ من امتحان کردم واقعا جواب داد... خیلی زود موهام چرب میشد .. هر روز باید موهامو میشستم . ولی الان دیگ راحت شدم.