2777
2789
عنوان

یه پیج فیک هست

78 بازدید | 8 پست

حس میکنم اکسمه یه عکس از یه پسره دیگ گذاشته پروفش ۲ تا فالوور بیشتر نداره ۱۰ تا هم فالویینگ دقیقا ساعتایی ک میاد از سر کار خونه رو میدونم حالا هر وقت استوری میزاره همین ساعتا نگاهشون میکنه و همیشه ساعت ده دیگ خوابه بعد استوری بزارم از ساعت ده به بعد سین نمیزنه ولی صبح زود ک میره سرکار سینشون میزنه😂😂 بعد جالبشم اینه درخواستمو قبول نمیکنههه.. حالا بزارم تو پیجم باشه استوری شاد بزارم ببینه بسوزه یا بلاکش کنم اگ مثلا خیلی پیگیر باشه دلش تنگ بشه چند مدت بی خبر باشم خودش پیام میده مگ نه؟ شما بگین چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای برگرده یا نه. اگه نه تموم کن

آره میخوام برگرده دوسش دارم و خودشم میدونه..ولی نظر خودم اینه بلاکش کنم اگ دوسم داشته باشه یه مدت بی خبر باشه دلش تنگ میشه یا شور میوفته دنبال یه سوراخی میگرده ک ازم باخبر بشه نظر تو چیه؟

چه استوریایی مثلا؟

از این استوریایی ک میزارن نظر سنجی میکنن 

چالشی 

حرفی تیکه ی 

یا چیزی بهش ربط داشته باشه و.... 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

آره میخوام برگرده دوسش دارم و خودشم میدونه..ولی نظر خودم اینه بلاکش کنم اگ دوسم داشته باشه یه مدت بی ...

خوندم تاپیک قبل رو. اول ببین پسره به دردت میخوره یانه.صرفا دوست داشتن کافی نیست. پسری که بخوادت حداقل ازت تایم میگیره که پیشرفت میکنم و فلان. این انگار پا پس کشیده تا اسم خاستگاری اومده. باید بدونی جربزه داره یا نه. احساسی تصمیم نگیر که هیچ‌ . حالا اگه همه اینا اوکی بود ، استوری هایی بذار بدونه رل جدید نزدی. یا لینک چت ناشناس بذار همه هاید کن بجز اون. ببین چی میگه. بنویس مثلا بعضی هاشو استوری میذارم تا شک نکنه فقط خودش میبینه. همینا به ذهنم رسید

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

خوندم تاپیک قبل رو. اول ببین پسره به دردت میخوره یانه.صرفا دوست داشتن کافی نیست. پسری که بخوادت حداق ...

پسره شمارمم پاک کرده فک نکنم اونقدری ک باید منو میخواست چون اگ میخواست هرچقدم باهاش بد حرف میردم بلاک نمیکرد غیر اینه؟