2789
عنوان

شوهر حسود

400 بازدید | 12 پست

شوهرم خیلییی حسوده

به زور از من حرف میکشه که میخوای تو آیندت چیکارا کنی

بعد وقتی میگم مسخره‌ام میکنه و میگه این چیزا اصن قانع کننده نیست و تو اصلا به درد حرف جدی نمیخوری فقط به درد غیبت کردن با دوستات میخوری

خدا میدونه خونواده‌ی این مرد هیچی‌ندار  تو بچگیش چقدر براش عقده ساختن که الان انقدر حسود و بیچاره شده، چشم دیدن موفقیت منم نداره

الانم قهر کرده شام نخورده رفته تو تخت پرنسس خانوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشخص ه شما خیلی به چشم حقارت ب همسرت نگاه میکنی و اونم این و حس میکنه،همسر منم هر چی بگم مسخره میکنه با اینکه خیلی هم خودش آدم موفقی ه ربطی نداره مردا کلا میخوان حس کنن بالا تر هستن 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
خب اصلا بش نگو

من اصن در موردش حرف نمیزنم تو سکوت دارم راهمو میرم

خودش پرسید و اصرار کرد

واقعا گل کاشتم با این شوهر کردنم. یه مرد حسود پلاستیکی عقده ای آوردم تو زندگیم که حتی باهاش نمیشه در مورد آینده‌ات حرف بزنی. مردم شوهر میکنن حمایتشون کنه من ققط یه کوه عقده و نداری دارم. بخدا من همیشه تو کارای خودش بهش روحیه میدم و ازش تعریف میکنم و خیلی نامردیه همچین نارسیست تو خالی حسودی شریک زندگی آدم باشه

مشخص ه شما خیلی به چشم حقارت ب همسرت نگاه میکنی و اونم این و حس میکنه،همسر منم هر چی بگم مسخره میکنه ...

با این اخلاقای گند پرنسسیش و قهر کردناش و مثل زن‌ها حسادت کردناش معلومه که خودشو تو چشم همه حقیر کرده

من اوایل زندگی همیشه بهش میگفتم من تو رو از خودم همه جوره خیلی بالاتر مبیبنم. ولی رفتاراش به مرور خلافشو ثابت کرد

دیگه الان نمیدونم چه میشه کرد با این همه کمبود وعقده کودکیش که با زرنگی و دغل‌بازی قبل ازدواج ازم پنهون کرده بود

والا امروز مگر اینکه دست کنم تو چشمام و از کاسه در بیارمشون تا نتونم به چشم حقارت بهش نگاه کنم

اکثر مردا همینن

چشم پیشرفت همسرشونو ندارن

و تا میتونن ، شخصیت و اعتمادبنفس زنشون رو میارن پایین و خورد میکنن که هم سطح خودشون بشیم

میگن خانوما حسودن ، بخدا مردا بدترن

یک بار بابام شام نخورده رفت رو تخت زن بابام رفت یک تشت آب ریخت روش گفت باید غذا تو بخوری بعد اون هیچ ...

کاش مادرشوهرمم همینکارو با شوهرش میکرد تا پسراش این اخلاق گند باباشونو به ارث نمیبردن

مرتیکه هر غلطی دلش میخواد میکنه قهر میکنه میره وقتی برمیگرده انگار نه انگار هیچکی هیچی بهش نمیگه

رو روش آب بریز بخند بگو بیا شام

فایده نداره

این مشکل از بچگی توش نهادینه شده

باید تو بچگیش یه آدم باشعور وفرهنگ میزد تو دهنش تا دیگه تکرار نمیکرد

چه فایده که باباشم عین خودش لوس و پرنسس بود

الان دیگه نرود میخ آهنی در سنگ

من اصن در موردش حرف نمیزنم تو سکوت دارم راهمو میرمخودش پرسید و اصرار کردواقعا گل کاشتم با این شوهر ک ...

میفهمم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد