بیستون_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 135 عنوان بیمه تکمیلی داشته باشی 85 بازدید | 15 پست تو بیمارستان طرف قرارداد جراحی انجام بدی کلا رایگانه یا درصدیه؟؟؟؟ 1403/10/14 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرمیون3 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 7187 بستگی به عمل دارهمن برای اسلیو پرسیدم حدود ده پونزده تومن خودم باید میدادممثلا برای سزارین سه تومن دادمولی پسرم بستری بود شصت هفتاد هزار تومن دادیمدر صورتی که شبی دو و خورده ای بود خانه شماره 12 میدان گریمولد
zariii_33 عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3212 بستگی داره باید از همون بیمارستان بپرسینبعضی جاها انلاین از تکمیلی استفاده میکنند بعضیا باید پول بدی نامه بگیریبعد میزان درصدشم بستگی ب نوع عمل هم داره و سقف بیمه تکمیلی
بیستون_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 135 بستگی به عمل دارهمن برای اسلیو پرسیدم حدود ده پونزده تومن خودم باید میدادممثلا برای سزارین سه تومن د ... فرانشیز میدونی چیه؟
بیستون_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 135 بستگی داره باید از همون بیمارستان بپرسینبعضی جاها انلاین از تکمیلی استفاده میکنند بعضیا باید پول بدی ... نه اونو میدونممیگم اونجایی که آنلاین استفاده میکنن کلا رایگانه ینی هزینه صفره یا ۳۰ درصدشو باید بدیم؟
zariii_33 عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3212 نه اونو میدونممیگم اونجایی که آنلاین استفاده میکنن کلا رایگانه ینی هزینه صفره یا ۳۰ درصدشو باید بدیم ... انلاین معمولا رایگانن ولی درمورد عمل جراحی ممکنه اینطور نباشه عزیزم ب نوع عمل و قراردادشون و.... بستگی دارهبهتره حضورا بپرسین
بیستون_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 135 انلاین معمولا رایگانن ولی درمورد عمل جراحی ممکنه اینطور نباشه عزیزم ب نوع عمل و قراردادشون و.... بست ... جواب درست حسابی نمیدن🤒
هرمیون3 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 7187 نه اونو میدونممیگم اونجایی که آنلاین استفاده میکنن کلا رایگانه ینی هزینه صفره یا ۳۰ درصدشو باید بدیم ... مثلا ازمایش میریم رایگانه هیچی نمیدیمهمون جا انلاین حساب میکننولی ویزیت ها رو برگه میگیریم بعد یه خورده از نصف هزینه ویزیت رو میریزن به حسابمون خانه شماره 12 میدان گریمولد
بیستون_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 135 گفتن فرانشیز داره??? نه یکی همینجوری یه جواب کلی داد گفت رایگانهولی فک کنم منظورش از رایگان این بود به جای ۲۰ میلیون ۲ میلیون هزینشه
zariii_33 عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3212 نه یکی همینجوری یه جواب کلی داد گفت رایگانهولی فک کنم منظورش از رایگان این بود به جای ۲۰ میلیون ۲ می ... عزیزم تا نپرسین و دقیق نگن بهتون مشخص نمیشه اصلاممکنه ی درصدی فرانشیز داشته باشهمن مثلا برای انژیوگرافی و انژیوپلاستی پدرم هیچ هزینه ای ندادیم , برای چشم مادرمم ندادیم گفتن انلاین کم میشهکدوم بیمارستان و چه عملی هست???