2777
2789
عنوان

آزمون شهری

114 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دوشنبه آزمون شهری دارم تمرین که ندارم اصلا و دفعه اولمه شما آزمون شهری دفعه چندم قبول شدین؟؟به چیا خیلی دقت کردین؟؟ و اینکه ایست سی درجه اینا رعایت کردین چون مربی من زمانی که آموزش میداد میگفت نیازی به ایست سی درجه  نیست فقط حین حرکت نگاه کنید و اینکه ممنوعیت ها رو میگید یه دور میگید؟؟ 

صادرکارت مهمه

ایستم حتما انجام بدین

هر کاری ام گفت بگین سرهنگ باید بگین با اجازه یهو میگه جلو در وایسینم وای نستین

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همون بار اول قبول شدم

اول اینکه اصلا استرس نداشته باش

یه چیزی که بهتره دقت کنی حتما آینه و کمربند و بقیه چیزارو رعایت کن و یه دست بزن به آیینه حتی اگه خوب باشه و نیاز نباشه که تکونش بدی

و موقع خارج شدن از ماشین هم در رو با دست راستت باز کن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

تسلط به رانندگی تو آزمون خیلی مهمه خودتو مسلط نشون بده ، معمولاً بار اول دوم همینجوری رد می کنند ، مال من بار چهارم قبول شدم ،تا حالا یکبارم پارک دوبل ازم نگرفت 

صادرکارت مهمهایستم حتما انجام بدینهر کاری ام گفت بگین سرهنگ باید بگین با اجازه یهو میگه جلو در وایسی ...

باشه اوکیه راستی پارک کردن جلوی  سرعت گیر کوچیک چی ممنوع یا میتونیم پارک کنیم 

من همون بار اول قبول شدماول اینکه اصلا استرس نداشته باشیه چیزی که بهتره دقت کنی حتما آینه و کمربند و ...

باشه ماشین آزمون که آورده بودن چطور بود آخه همه میگن ماشینای داغون میارن اینا؟؟ 

تسلط به رانندگی تو آزمون خیلی مهمه خودتو مسلط نشون بده ، معمولاً بار اول دوم همینجوری رد می کنند ، م ...

چیارو اشتباه میرفتین من خیلی استرس دارم چون اصلا تمرین ندارم و مربیمم خوب نبود الان نزدیک دو هفته اس کلاسام تموم شده میخواستم یکی دو جلسه کلاس خصوصی بردارم ولی گفتن که بار اول اکثرا رد میکنن بخاطر اون ولی خیلی دوس دارم دفعه اول قبول شم