2777
2789
عنوان

نظرتونو بگید

53 بازدید | 11 پست

کراشم دوست صمیمی دومادمونه.من ۱۹سالمه اون فکنم متولد ۷۶ باشه. من روش ۴سال پیش کراش بودم قبلا و بعد چون دوستم روش کراش زده بود من عقب کشیدم و یه مدته همش اسمش میاد تو خونمون و دوباره روش کراش زدم:) خواهرم میگه یکیو داره چندساله و میخواد باعاش عروسی کنه. ولی منو میبینه نیشش باز میشه و نگام میکنه🌚 یبار بیرون کار داشتم و پیاده بودم چ رسیدم سمت مغازه‌ش و این جلوم بود و من پشتش بودم با فاصله ۲متری. داشت از ماشینش شارژرشو برمیداشت و دوستش جلوی مغازه‌ش منتظرش بود. برکشت پشت و منو دید و شارژرشو برداشت و رفت مغازه‌ش رسیدم پیش مغازه‌ش و دیدم نشسته رو کاناپه مغازه‌ش پیش دپستش و با چهره‌ی خندون داره نگام میکنه. یبارم داشتم از پیش مغازه‌ش رد میشدم و یهو برگشتم سمت مغازه‌ش و دیدم این زل زده به من و بازم با چهره خندون و نیش باز داره نگام میکنه. یبار هم بارون بود شدید. با دوستم بیرون کار داشتیم و بعد از سمت مغازه‌ش داشتیم رد میشدیم و ما شال نزاشته بودم و موهام افشان بود و کلاه هودیم افتاه بود، دومادمونو اونجا دیدم و بهش سلام کردم و کراشمم پیشش بود و با نیش باز انگار ذوق داشت  و با ذوق و چهره خندون داشت نکام میکرد:) به اونم سلام کردم و جوابمو داد.نمیدونم از دومادمون پرسید که این دختره کیه یا نه. چون میدونم منو نمیشناسه چون من زیاد بیرون نمیرم.یعنی از دومادمون پرسیده؟ یعنی اونم روم کراشه؟  ولی خودش میگن یکیو داره:))) بنظرتون چرا منو نگا می‌کنه نیشش باز میشه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینا اصلا نشون دهنده این نیست که اونم روتو کراشه باور کن پسرا اگه کسی رو بخوان به راحتی میان ج ...

امه اون با بقیه فرق داره، مهندسه و میشناسنش خیلیا

شایدم حق با شماست