میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤
مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷تا وقتی حسادت نی نی سایتیا رو تحریک نکنی دوستای خوبین برات🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
من حسادتمتحریک نمیشه پس میتونمدوست خوبی باشم
پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️