2777
2789
عنوان

دست بچم 😢😢

584 بازدید | 14 پست

سلام صبح داشتم با بچم بازی میکردم یه دفه جیغ زد گریه دیگه نتونست دستشو تکون بده بردمش بیمارستان عکس گرفتن خدا روشکر شکستگی نداشت ولی دکتر هر کار کرد بچم نتونست خودکار دکتر بگیره اصلا دستشو بلند میکنه جیغ میزنه 

دکتر گفت احتمالا تاندوم دستش اسیب دیده 

کسی تا حالا اینجوری بوده  چیکار کنم !😢😢

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بگید چیکار کنم اروم بشه تا ظهر که نوبت ارتوبد براش گرفتم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

خواهرشوهر منم دست پسرش همین جور شده بود اونم تاندوم دستش کش اومده بود داشتن با هم بازی می کردن.اون دو سالشه.فکر کنم آتل کردن و بعد یک هفته مراقبت بهتر شد .خ باید مواظب باشی .ب نظرم یه دکتر خوب ببر که مطمئن بشی چیزی نیست و خیالتم راحت بشه.بعدم خب پیش میاد دیگه مادر که از قصد نمیخواد بچه چیزیش بشه.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهرشوهر منم دست پسرش همین جور شده بود اونم تاندوم دستش کش اومده بود داشتن با هم بازی می کردن.اون د ...

ممنون دعا کن دست بچم خوب بشه اتل چه جوریه مثل گچ

چرا اینطوری شد؟؟

داشتم باهاش بازی میکردم مثل حالت ورزش 

خواهشن هرچی میدونید بگید میام میخونم 

سلام منم یبار داشتم با دخترم بازی میکردم دستشو کشیدم از آرنج در رفت حتی تو مسیر بیمارستان ماشین تکون میخورد جیغ می کشید بردم اونجا گفتن از آرنج یه استخوان کوچیک جابجا شده 

یه مدت بعدم دوباره بابام داشت بازی میکرد همون استخوان در رفت

بردم دکتر گفت تا پنج سالگی این استخوان سسته هر آن ممکنه جابجا شه بازم جا انداخت گفت اگه یبار دیگه در بره مجبوریم گچ بگیریم خدارو شکر تا الان باز اتفاق نیفتاده از بس با کمال احترام دستشو جابجا میکنیم و میگیریم

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد  
سلام منم یبار داشتم با دخترم بازی میکردم دستشو کشیدم از آرنج در رفت حتی تو مسیر بیمارستان ماشین تکون ...

یعنی همون اول گچ نگرفتی 

پس چیکار کردی دردش اروم شد 

من از دیشب دارم چرب میکنم براش

دست پسرت خوب شد؟بردی دکتر چی شد

ممنون اره خوب شد مچ دستش بود رگ به رگ شده بود