2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دو خط انداخت اقدام کردم نشد

عه ؟! منم گرفتم .دو دلم کردی.خوبه از امشب اقدام کنم 😆😆😆مارک کیتت چی بود.فقط ی شب اقدام میکردی یا س شب بعد از دوخطه شدن کیت؟

خدایا حاجت همه رو براورده کن این ماه❤
عه ؟! منم گرفتم .دو دلم کردی.خوبه از امشب اقدام کنم 😆😆😆مارک کیتت چی بود.فقط ی شب اقدام میکردی یا ...

سه روز بعد از اینکه پریودت تموم شد یه شب در میون اقدام کن

سه روز بعد از اینکه پریودت تموم شد یه شب در میون اقدام کن

خب من خاستم برا پسر دار شدن اقدام کنم .چون بچه دوممه.گفتم کیت مکس ۱۴ بگیرم خوبه .شما هم همین مارک بود؟

خب من خاستم برا پسر دار شدن اقدام کنم .چون بچه دوممه.گفتم کیت مکس ۱۴ بگیرم خوبه .شما هم همین مارک بو ...

اره منم بچه اولم دختره من خودم روزی که سینه هام درد گرفت و سفت شد گفتم حتما واسه تخمکگذاری هست اون شب اقدام کردم با شب بعدش

واااای مبارکه با چه خبر خوبی صبحمو شروع کردم😘😍برای منم دعا کن عزیزم😇

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
اره منم بچه اولم دختره من خودم روزی که سینه هام درد گرفت و سفت شد گفتم حتما واسه تخمکگذاری هست اون ش ...

من اینجور علامتی ندارم ولی تیر کشیدن زیر دل رو دارم خییییلی خفیف .ولی فک میکنم کیت قابل اعتمادتره.شایدم همین کاری ک گفتینو انجام دادم.مرسی از راهنماییات عزیزم

سلام عزيزم 

مبارك باشه خانومي 😍😍😍

عجب بي بي چك پررنگي ❤️❤️

انشاالله بارداري خوبي داشته باشي 🌸🌸

منم امروز ٢٧ سيكلم بعضي وقتا كمر ودلك درد ميگيره  چند روزه ولي بعدش خوب ميشه 

نميدونم ميخوام پري شم يا 😍

خدايا شكرت 🌹💖 
اره منم بچه اولم دختره من خودم روزی که سینه هام درد گرفت و سفت شد گفتم حتما واسه تخمکگذاری هست اون ش ...

راستی خانومی برا اقدام از جوش شیرین و آب استفاده کردی برا شستشو یا نه؟

من بی چکام از دو شنبه هفته پیش تا الان هرروز مثبت میشه ولی سه شنبه هفته پیش که ۲۸ سیکل و موعدم بود ا ...

بلوبری خیلی یادت هستم این چند روز

نگران نباش ایشالله بارداری😇 اون لحظه که فهمیدی بارداری برای من دعا کن

کاش یادت بمونه البته

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟