2777
2789
عنوان

من جواب این زنیکه رو چی بدم

149 بازدید | 9 پست

منو شوهرم یکسریی مشکلاتی داشتیم

مادرم در جریان بود

مادرم به خاله م گفت که مثلا باهام یکم صحبت کنه

خاله م به خواهر شوهرم گفت که اینا اگه کمکشون نکنیم شاید جدابشن و کلی حرف

بعد قسمش داد که چیزی نگه به کسی

حالا خواهرشوهرم اومده به شوهرم گفته که این خاله ش اومده این حرفا رو زده

شوهرمم قاطی کرده خیلییییی اصلا جواب زنگ نمیده

مادرشوهرمم داره از مکه میاد

به نظرتون برم خونه شون؟؟

چه برخوردی با خواهر شوهرم داشته باشم؟

خاله م به خواهر شوهرم زنگ زد چرا گفتی گفت کار درستی کردم گفتم بعد گوشی رو قطع کرد

وقتی خودت رازتونگه تداشتی و بعدوقتی مادروخالت رازتون نگه نداشتن انتظار بیجایی از خواهرشوهرت داری 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر از مامان و خاله خانمه، نه خواهرشوهر

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.

اولین کار اشتباه این بوده که مادرتون به خاله آتون گفته شاید شوهر شما خوشش نیاد خاله ات از اختلاف شما باخبر بشه اول ار مادرت ناراحت باش 

اشتباه دوم اینکه خالت چرا رفته به خواهر شوهر شما گفته گیرم مادرت گفته با شما صحبت کنه چه ربطی به خواهر شوهرت داشته

اشتباه سوم برا خواهر شوهرته که از آب گل آلود ماهی گرفته

بفرما جلو ته صف مال خودمه
شوهرم با مادرم درمیون گذاشتمن چیزی نگفتم

بازم میگم خودتون خانواده شوهرتونو درجریان گذاشتین 

مامانت مقصر اولیه و بعدش خالت 

من اصلا خواهرشوهرتومقصرنمیدونم دیگه خالت گف شاید به جدایی بکشه خودشو دخالت اومد مگه همینوازش نمیخواستین 

شماهم ازکسی که باید ناراحت باشین مادرو خالتونو نه خواهرشوهرتون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

درگیر خواهرشوهر نشو، فقط فاصله رو باهاش حفظ کن. تمرکزتو فقط بزار روی زندگی خودت و ارتباط با همسرت

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.