2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 46 پست

درماه مبارک رجب وشعبان ورمضان 

حتی اگر روزه واجب برگردن دارید ،اول ان را ادا کنید که دران ثواب واجب وهمچنین مستحب هست 🌹یعنی بایک تیر دونشون 

از شماهم قبول باشه التماس دعا

حسین جانم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درماه مبارک رجب وشعبان ورمضان حتی اگر روزه واجب برگردن دارید ،اول ان را ادا کنید که دران ثواب واجب و ...

من تا این سن نه نماز خوندم نه روزه گرفتم متاسفانه 

بارم سنگینه

تازه شروع کردم 😔

اره توی تایمایی که میخوای مستحبی بگیری به نیت واجب بگیر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

انقدر روزه قضاتون کمهمن تازه نمازخون و روزه بگیر شدم

منم 3 سال نه نماز خوندم نه روزه گرفتم  امسالم 5 روز قضا گرفتم 2 روز مونده............خدا بخشندس دوستم.........تونستی قضاهاتو بگیر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من تا این سن نه نماز خوندم نه روزه گرفتم متاسفانه بارم سنگینهتازه شروع کردم 😔

خب از این به بعد میخونی 

شما الان اگه قضای روزتو بگیری هم قضاتو به جا آوردی هم از ثواب اول ماه رجب بهره بردی  

نیت کن تا میتونی قضای نماز و روزتون بجا بیاری 

بدون امضا

و گفت اگر بدون اجازه همسر هم باشه باطله 🤦‍♀️قشنگ تمام آپشن های باطل شدن رو داشتم

نبابا سخت نگیر دیگه.........خدا بخشندس........فقط خواستی روزه بگیری به نیت قضا بگیر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

و گفت اگر بدون اجازه همسر هم باشه باطله 🤦‍♀️قشنگ تمام آپشن های باطل شدن رو داشتم

اره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مگه نباید به ازای هر یک روز روزه ۶۰ روزه گرفت؟

اگه عمدا بوده.  برای سال های زیادی بوده که یعنی اعتقاد نداشتی. توبه کن ازش. اگه یه خط در میون بوده که باید جبران کنی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

خوب شاید برای مناسبتی چیزی گرفته .مثل دیشب .دلم براش سوخت ولی خدا خیلی ماهه .

به خدا من اصلا اهل این چیزا نبودم

ولی الان تقریبا دو ماهه لطف خدا شامل حالم شده

امروز تا تو حرم افطار کردم اینارو که شنیدم اصلا حالم گرفته شد