2777
2789
عنوان

قلب جنین

416 بازدید | 32 پست

بچه ها من پس فردا وقت سونو دارم برای قلب جنین 

امروز 6 هفته و 6روز هستم و خیلی دلم می خواد امروز برم سونو. به نظرتون دو روز زودتر برم تأثیری داره؟

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه می تونی یکم صبر کن شاید لقاح دیر انجام شده

چون ساک ارداریم تو هفته 5 کوچیک بود گفتند لقاحم دیر انجام شده ولی خیلی استرس دارم خسته شدم دیگه

تأثیر رو چی داشته باشه؟   

احتمالا امروز بری بتونن قلبش رو برات پیدا کنن. فقط مثانه ات رو خیلی پر نکن. مال من زیادی پر بود. دکتر نمیتونست کلا جنین رو پیدا کنه. بعد که یه کم خالیش کردم، هم جنین رو دید هم قلب کوچولوش رو  

اگر هم احیانا پیدا نکردن، بیخود نگران نشو، تا هفته 9 وقت داره تشکیل شه

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

حالا عزیزم فکر نکن زود بری برات صدای قلب میزاره قربون صدقش بری صدای قلب برات نمیزاره چون برای جنین ضرر داره واینکه من ۶هفته بودم رفتم برای ساک بارداری و۸هفته برای قلب جنیبن الانم ۳ماهمه 

تأثیر رو چی داشته باشه؟     احتمالا امروز بری بتونن قلبش رو برات پیدا کنن. فقط مثانه ات ...

منظورم اینه دو روز  تاثیری روی تشکیل قلب داره یا نداره

اینجا فکر کنم شکمی انجام میدن تو سونوی شکمی مثانه نباید پر باشه؟