2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست
الهییی منم اینطور شدم توضیح دادم یعنی منم وسواس فکری دارم؟!

بله خوندم عزیزم

منم همین طوری بودم

گاها هم این استرس روی اعمالتون هم تاثیر می‌ذاره

مثلا ذهنت بهت میگه برای اینکه یه وقت سرطان نگیری، الان فلان کار‌و کن و شما به خاطر رفع استرس، اون کار رو انجام میدی

اول سعی کن با یه سری کارا، جلوش رو بگیری، مثلا پیاده روی(کلا دکتر هم به من گفت ورزش و علی الخصوص پیاده روی خیلی خیلی مهمه)، کتاب بخون و اینا، خودتو سرگرم کن و زمانت رو پر کن

اگه خوب نشدی، برو دکتر، چون پیشرفت می‌کنه

✨“Nothing is impossible. The word itself says I'm Possible.”✨

حالا من علاوه بر وسواس فکری به حقیقت یه چیز مدام شک میکنم و مدام غصه میخورم و استرس میگیرم

تو چقدررر منی منم اینطوریم همش حس میکردم فقط من تنها اینطوریم انقدر غصه میخورم میگم کاش منم بیخیال بودم 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره این شکاکیت منو کشته درسم تموم شد اینجوری شدم وگرنه قبلش نبودم یا وسواس بیماری

منم همینطورم الان همش فکر میکنم میخوام بمیرم یا فکر میکنم مریضی خاصی گرفتم اصلا عجیبه

منم همینطورم الان همش فکر میکنم میخوام بمیرم یا فکر میکنم مریضی خاصی گرفتم اصلا عجیبه

ان شاءالله خوب بشی واقعا خیلی ازار دهندست وقتی این افکار اومد سراغت خودت رو به کاری مشغول کن منم تازگیا همینکارو میکنم من قرصم حتی خوردم باز خوب نشدم 

ان شاءالله خوب بشی واقعا خیلی ازار دهندست وقتی این افکار اومد سراغت خودت رو به کاری مشغول کن منم تاز ...

اره واقعا ایشالا شماهم خوب بشی من خودم سرگرم نقاشی خیاطی کردم ولی باز...

اره درکت میکنم حالا من موقع ظرف شستن هم این افکار میاد سراغم اونجاهم ول کن نیستن انگار 😂😂قربونت 🌷

اره واقعا من پسر داییم فوت کرد اینطور شدم کلا از مرگ ترسیدم همش بهش فکر میکنم اولا هر وقت به مرگ فکر میکردم نمیترسیدم الان شدم شبیه بچه دوساله ها که از همه چی میترسن

اره واقعا من پسر داییم فوت کرد اینطور شدم کلا از مرگ ترسیدم همش بهش فکر میکنم اولا هر وقت به مرگ فکر ...

خدا رحمتشون کنه اصلا به مرگ فکر نکن سعی کن یه روز در میون بری بیرون روحیه ات عوض بشه ان شاءالله خوب میشی 🌷

وااای اره چکار کنم بهش میگم دست خودم نیست بخاطر همین بهم گفت

باید بری پیش روانشناس 

فکر نکنم چاره دیگه ای داشته باشه 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

همش با خودم فکر میکنم نکنه بلایی سرم بیاد نکنه مریضی گرفتم نمیدونم نکنه سرطان گرفتم نکنه ایدز گرفتم ...

ای واااای چقدر بددددد

چقدرم شدیده دوزِ وسواس فکریت :((

این دوز از وسواس فکری تنها چاره اش 

مراجعه به روانشناس یا روانپزشکه 

که فکر کنم روانپزشک بیشتر به دردِ شما بخوره 

، چون خیلییییی شدیده دوزِ وسواس فکریت🤦🏻‍♀️ 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

خدا رحمتشون کنه اصلا به مرگ فکر نکن سعی کن یه روز در میون بری بیرون روحیه ات عوض بشه ان شاءالله خوب ...

فپاتشم عزیزم دلم خدا رفتگانت بیامرزه دست خودم نیست یه دفعه میاد تو ذهنم اخه سنیم ندارم همش به این چیزا فکر میکنم

به این میگن هیپوکندریا / اضطراب بیماری یا سلامتی / خودبیماری پنداری ( اگر فکر میکنی بیمار هستی با وج ...

حتما برید پیش روانپزشک🧡