مثلا ذهنت بهت میگه برای اینکه یه وقت سرطان نگیری، الان فلان کارو کن و شما به خاطر رفع استرس، اون کار رو انجام میدی
اول سعی کن با یه سری کارا، جلوش رو بگیری، مثلا پیاده روی(کلا دکتر هم به من گفت ورزش و علی الخصوص پیاده روی خیلی خیلی مهمه)، کتاب بخون و اینا، خودتو سرگرم کن و زمانت رو پر کن
اگه خوب نشدی، برو دکتر، چون پیشرفت میکنه
✨“Nothing is impossible. The word itself says I'm Possible.”✨
اره درکت میکنم حالا من موقع ظرف شستن هم این افکار میاد سراغم اونجاهم ول کن نیستن انگار 😂😂قربونت 🌷
اره واقعا من پسر داییم فوت کرد اینطور شدم کلا از مرگ ترسیدم همش بهش فکر میکنم اولا هر وقت به مرگ فکر میکردم نمیترسیدم الان شدم شبیه بچه دوساله ها که از همه چی میترسن
وااای اره چکار کنم بهش میگم دست خودم نیست بخاطر همین بهم گفت
باید بری پیش روانشناس
فکر نکنم چاره دیگه ای داشته باشه
میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤
میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤
به این میگن هیپوکندریا / اضطراب بیماری یا سلامتی / خودبیماری پنداری ( اگر فکر میکنی بیمار هستی با وج ...
حتما برید پیش روانپزشک🧡