2777
2789

راهنمایی کنید 

خانمهایی که میگید همیشه تو خونه شیک و زیبا هستیم 

چجوری لباس میپوشید؟! 

موهاتونو چجوری استایل میکنید 

در کل ظاهر و رفتارتون تو خونه چجوریه 

من که اکثرا لباس راحتی میپوشم تو خونه آزاد و گشاد 😅

ناخنام لمینته از بین کارای زیبایی فقط همینو انجام میدم لیزرم کردم 

ولی قیافه و هیکلم خوبه 

موهامم با یه کش معمولی پایین می‌بندم 

تازه هم عروسی کردم اگه ایده ای دارید بگید 

چجوری میشه تو خونه هم راحت بود هم شیک و لوند؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خونه برا راحتیه دیگه.......راحت باش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تو خونه خودمون ، چه خونه نامزدم(مستقل زندگی میکنن) مرتب و شیک میپوشم 

عادت کردم چون مامانمم همینطوری هستن 

موهام همیشه بازه و مدلای مختلف درست میکنم 

لباسای تمیز و ست و اتو شده میپوشم 

عاشق لباسای ساتنم😍 

بیشتر تاپ و شلوارک میپوشم 

ناخنای دست و پام کاشته ، لیزرم کردم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خونه برا راحتیه دیگه.......راحت باش

قبول دارم ولی اینجا میبینم خانما میگن همیشه تو خونه راحت و شیک و لوندیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من ازدواج بگردم🤣🤣ولی همش تاپ شلوارکم جنس ساتن خیلی لوند میکنه ادمو ماهامم باز میزارم خودشون فر ...

من تو مرحله باز گذاشتن مو گیر میکنم مگه اینکه کراتین کنم که راحت باشم الان پف داره

از بچگی عادت داشتم چون مامانم همینجوری بود

انواع مدل مو رو از یوتیوب ببین 

لباس خواب داشته باش یعنی با لباسی که در طول روز تو خونه میپوشی متفاوت باشه 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

از بچگی عادت داشتم چون مامانم همینجوری بودانواع مدل مو رو از یوتیوب ببین لباس خواب داشته باش یعنی با ...

منظورتون این ستای ساتنه یا لباس خوابای فانتزی؟